Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Kulaklığın sağlamlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güzel kulaklık ve sağlam bence ama o kadar büyük değil

Kulaklık gayet sağlam. Kablosu zaten örgülü ve gerçekten kaliteli. Kafa bandının yapısında da zaten metal kullanılmış. Gayet sağlam kısacası.

Kulaklık gayet sağlam. Kablosu zaten örgülü ve gerçekten kaliteli. Kafa bandının yapısında da zaten metal kullanılmış. Gayet sağlam kısacası.
Mikrofon sağlamlığı nasıl? Yani demek istediğim atıyorum mikrofona bir şey oldu bu durumda garanti mi ilgileniyor? Bu arada siparişi verdim. Yarın kargoya verilecek. Son sorularımı sorayım dedim.

Garanti tabii ki de ilgileniyor. Ben ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum herhangi bir bozulma ya da problem yaşamadım. Yani garantiye gitmedim herhangi bir problem için. Bu süre dayanıklılık açısından yeterli bir süre bence.

2 gün sonra elime ulaşır. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hala siparişi iptal etme şansım varken bir soru daha sormak isterim. Üst iskelet kısmının sağlamlığı nasıl? Kolayca açılıyor mu? Esnemesi falan nasıl? Güven veriyor mu? Üst iskelet kısmı demir mi peki?

Üst iskelet kısmından kastınız kafa başlığı sanırsam. Metalden olduğunu zaten söylemiştim. Sorduğunuz soruların aynısını cevapladım zaten.

Üst iskelet kısmından kastınız kafa başlığı sanırsam. Metalden olduğunu zaten söylemiştim. Sorduğunuz soruların aynısını cevapladım zaten.

Merhaba, öncelikle inceleme için teşekkürler ürünü kullanırken belli bir süre sonra ağrı yaptı demişsiniz. Ben kendim G633 kullanıyordum ve 3 saat falan kullandıktan sonra kafamın üstü elmacık kemiklerimde falan ağrı oluyordu şimdi ise onu sattım ve daha ucuz bir kulaklık arıyorum aklıma bu kulaklık geldi cloud2 çok rahat deniliyordu acaba cloud corede de aynı olay var mı yoksa bu kulaklıkta 2-3 saat içinde ağrı yapıyor mu ?

Kafanız ne kadar büyük? Eğer büyükse her kulaklık 3-4 saatte ağrı yapar. Bunu değiştiremezsiniz zaten. Cloud Core ile 3-4 saat sonra ağrı değilde böyle bir çıkarıp, 30 saniye sonra takma isteği oluşuyor. Aslında 2 ya da 3 saat aralıklar ile kafanızdan 1 dakika çıkarıp sonra geri taksanız gayet rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…