Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Cevabınız için teşekkürler kafam biraz büyük ama dediğiniz gibi olursa çok iyi olur ayrıca aynı fiyat bandında birde siberia 200 var ve bunada çok rahat diyorlar sizce hangisi mantıklı olur hiç siberia 200 kullandınız mı ?

Siberia 200 modelini hiç önermiyorum. Kulak yastıkları büyük insanlar için pek uygun değil ve mikrofonu çok kötü. Baya cızırtılı. Kablosunun da çok iyi olmadığı söyleniyor. O kadar uzun süre denemedim ürünü.

Cloud core siparişi verdim umarım pişman olmam teşekkürler

Cloud core siparişi verdim umarım pişman olmam teşekkürler
Pişman olmayacağına garanti ederim ben şu an kullanıyorum. CS GO oynuyorsan sesler garip gelecek ilk başta haberin olsun.

Kulaklık gayet sağlam. Kablosu zaten örgülü ve gerçekten kaliteli. Kafa bandının yapısında da zaten metal kullanılmış. Gayet sağlam kısacası.
Sizinde kulaklıkla kablonun bağlandığı kısımda kablo ileri geri oynuyor mu?

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Şu anda da MasterPulse kulaklığını kullanıyorum ayrıca. Ama 3 hafta sonra falan Cloud Core'a geri döneceğim. MasterPulse geçici olarak bende.

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Şu anda da MasterPulse kulaklığını kullanıyorum ayrıca. Ama 3 hafta sonra falan Cloud Core'a geri döneceğim. MasterPulse geçici olarak bende.
Hani kulaklık başlıklarıyla kablonun birleştiği kısım var ya mikrofonun altında kablonun birleştiği kısım orada ileri geri oynama oluyor mu?

Fotoğrafını veya videosunu çekip atabilir misiniz?

Merhaba, ürünü dediğim gibi aldım ve bugün elime ulaştı fakat oyun içine girince cızırtı sesi geliyor sesi sıfıra aldığımda bile geliyor ve çok kötü bir ses bunun bir çözümü var mı yoksa iade mi etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…