Çözüldü Kingston HyperX Cloud II Sürücü çakışması yapıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

direnpena

Megapat
Merhaba, yakında bu kulaklığı alacağım ancak öğrenmek istediğim bir konu var. Biraz araştırma yapmama rağmen aradığımı bulamadım ve yeni konu açmaya karar verdim.

Bildiğim kadarıyla Kingston HyperX Cloud II kendi ses kartı ile gelmesine rağmen ekstra bir yazılım desteği sunmuyor. Ben şu anda 2+1 ses sitemimi onboard ses kartına girerek kullanıyorum ve kulaklığımı da usb bağlantısı ile bağlıyorum. Bunun sonucunda windows görev çubuğundan tek tıklama ile iki cihaz arasında anında geçiş yapabiliyorum. Merak ettiğim ise yazılım desteği sunmadığı için bilgisayarım Cloud 2'yi ayrı bir cihaz olarak görüp bana o geçiş yapma seçeneğini verecek mi? Yoksa iki cihazda aynı ses sürücüsünden geldiği için donanımı manuel olarak tak çıkar yapmak zorunda mı kalacağım? Yani iki cihaz da Realtek mi kullanacak?

Sırf usb desteği sunduğu için Alpha yerine Cloud II tercih edip, Equalizer Apo ve Hesuvi ile kullanacağım. Ayrıca Boom 3D'ye sahibim. Bu özellik benim için önemli. Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Çözüm
Aynı anda windows 10da geçiş yapa biliyorsun yazılıma gerek yok dostum kulaklık için.Realtek otomatik algılıyor.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı