Kingston HyperX Fury RAM Takviyesi

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Sistemi 10 Ekim'de toplamıştım. Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 RAM'im var. MSI B450 PRO anakartımın üzerinde 2 adet RAM slotu bulunuyor. RAM single kit olduğundan, aynından bir tane daha alıp taktığımda Dual kit performansı alabilir miyim? Gördüğüm kadarıyla Ryzen işlemciler çift kanal RAM'ler ile daha fazla performans veriyor imiş.

Bir sorum daha olacak. Default olarak 2400 MHz'de çalışan RAM'leri XMP ile 2933 MHz değerinde çalışıyor. Satın alırken hangi değere göre alacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıya RAM'in kutusunun fotoğrafını bırakıyorum.

RAM.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 2993 MHZ çalışır, 3000 MHZ tam anlamıyla yoktur. O yüzden 3000 MHZ RAM alabilirsiniz. Dual olarak çalışacaktır.

Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Hazır buradasınız bir sorum daha olacak. İşlemcinizin yanına 2600F yazmışsınız. Aynı işlemciyi kullanıyoruz. Ben de bugün Cpu-Z programıyla 12 nanometre teknolojisiyle üretildiğini gördüm. 2600 gücünde anlamında mı oluyor acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı