Kingston KC3000 vs Samsung 970 EVO Plus

KC3000 güzel bir SSD. Ancak en çok sahtesi olan ürünlerden biri. Forumda KC3000 hakkında yorumlar var. Mesela benim KC3000 sahte çıktı iade aldı firma. Samsung SSD kullanmama rağmen gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Teknik servis Kioxia önermişti.

Yeni üyeyim. Yeni konu açamıyorum. Samsung 256 GB SATA3 kullanıyorum. Oyunlarda yetmiyor.
Her geçen gün oyunların GB'si yükseliyor.

Şu sıralar SSD M.2 arayışı içindeyim. 1 aydır araştırıyorum. KC3000 almaya karar vermiştim.
Biraz daha araştırayım internetten, bu konuyu buldum.

@escapevet yazdığına göre KC3000 çok sahtesi varmış.
Orijinalini nereden satın alabiliriz? Bu olmazsa başka sağlam SSD önerebilir misiniz? Samsung pahalı, 4 - 5 bin lira veremem.

Yeni üyeyim. Yeni konu açamıyorum. Samsung 256 GB SATA3 kullanıyorum. Oyunlarda yetmiyor.
Her geçen gün oyunların GB'si yükseliyor.

Şu sıralar SSD M.2 arayışı içindeyim. 1 aydır araştırıyorum. KC3000 almaya karar vermiştim.
Biraz daha araştırayım internetten, bu konuyu buldum.

@escapevet yazdığına göre KC3000 çok sahtesi varmış.
Orijinalini nereden satın alabiliriz? Bu olmazsa başka sağlam SSD önerebilir misiniz? Samsung pahalı, 4 - 5 bin lira veremem.
Forumda başka bir arkadaş da KC3000'i Gen 4 çalıştıramamıştı. onun ürününüde iade aldırlar. Bizim başımıza gelen talihsizlik yüzünden KC3000'i kötüleyemeyiz. Sahte KC3000 ile ilgili Mesut ÇEVİK bile kanalında paylaşımda bulundu. Güvenilir sitelerden alabilirsiniz. Neticede iade almak zorundalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı