Kingston NV2 SNV2S M.2 SSD için soğutucu önerisi

mehmet_macal

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.
Anakart
B550M DS3H
İyi günler arkadaşlar, yakın zamanda işlemcimi değiştirdim ama PC'ye format atmadan devam ettim. CS:GO oynarken oyun bazen donuyor ve siyah ekran olup donuyordu. Kasadan kapatmadığım taktirde PC'yi kullanamıyordum ama bu sadece CS:GO'da arada oluyor, diğer oyunlarda sorun yok. Daha sonra masaüstünü, bilgisayarcıya götürdüğümde M.2 SSD'in alev aldığını söyledi ve soğutucu almamı önerdi ama ben hangi soğutucu buna uygun bilmiyorum. Tek bildiğim adam, anakartın üstünde M.2 SSD'in orada vida yeri yok, o yüzden bendeki vidalı soğutucuları takamıyoruz, yapışanlardan al dedi. M2 SSD'im budur arkadaşlar, önerilerinizi bekliyorum. Bir de işlemci değişiminden sonra BIOS direkt tanıdı ve sorunsuz çalıştı. O yüzden format atmadım, bu şekilde kullanmak uzun vadede kafamı ağrıtır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyristaldiskinfo kurup bakabilirsin.

Hocam indirdim durum %98 iyi diyor sıcaklık %43 ya ama arada oyun oynarken çok sıklıkla değil ama bazen Steam ara yüzünü açarken ekran donuyor ama sesler geliyor. PC'yi kasadan kapa aç yapmadığım sürece düzelmiyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ben çok ısınınca SSD'den kaynaklı falan sanmıştım. İşlemcimi değiştirdikten sonra format atmadım ondan olabilir mi ?

Hocam indirdim durum %98 iyi diyor sıcaklık %43 ya ama arada oyun oynarken çok sıklıkla değil ama bazen Steam ara yüzünü açarken ekran donuyor ama sesler geliyor. PC'yi kasadan kapa aç yapmadığım sürece düzelmiyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ben çok ısınınca SSD'den kaynaklı falan sanmıştım. İşlemcimi değiştirdikten sonra format atmadım ondan olabilir mi?

Benchmark testi yap belki SSD sıkıntılıdır. Ben hiç işlemci değişimi yapmadım ona bir şey diyemem. Disk sağlamsa format son çare olur artık. Güç kaynağın kaliteli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı