Kingston PCI-e 4.0 vs Kioxia Exceria G2 M.2 SSD

erenbraytt

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Lenovo Ideapad Gaming3 laptopumda fazladan bir M.2 NVMe yuvası var. Buraya uygun bir 2280 boyutunda M.2 almak istiyorum 2 model arasında kaldım.
Sizce...
Kingston PCI Express 4.0 NVMe2, 1TB, 3500, 2100 hızında fakat DRAM'siz mi? Yoksa...
Kioxia Exceria G2, PCI Express 3.0 1TB, 2100, 1700 DRAM'li mi?

Hızı mı ve yeni teknolojiyi mi tercih etmeliyim yoksa DRAM'i mi? Anakartımın modeli burada.
Not: Bütçe arttıramam.
Anlaşılır bir şekilde sormaya çalıştım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• anakartt.png
    anakartt.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
Lenovo Ideapad Gaming3 laptopumda fazladan bir M.2 NVMe yuvası var. Buraya uygun bir 2280 boyutunda M.2 almak istiyorum 2 model arasında kaldım.
Sizce...
Kingston PCI Express 4.0 NVMe2, 1TB, 3500, 2100 hızında fakat DRAM'siz mi? Yoksa...
Kioxia Exceria G2, PCI Express 3.0 1TB, 2100, 1700 DRAM'li mi?

Hızı mı ve yeni teknolojiyi mi tercih etmeliyim yoksa DRAM'i mi? Anakartımın modeli burada.
Not: Bütçe arttıramam.
Anlaşılır bir şekilde sormaya çalıştım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kioxia'yı ben de kullanmaktayım. Güzeldir ancak 2 katı hız almak varken DRAM tercih etmezdim ben. Kingston diyorum.

Dediğiniz Kingston SSD sanırım nv2. NV2 modeli ısınma problemli bir SSD tercih etmeyin. Depolama ve oyun koymak için kullanılabilir fakatt onun dışında elinizde kalır. Bu şekilde Kioxia almanız daha mantıklı.

Hepinize değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Kioxia'yı tercih edeceğim. Laptopumda bulunan 256 gb m2 ssd kioxia'dan daha yavaş ancak hızı beni tatmin ediyor. Isınmaması ve dram sanırım daha avantajlı olacak. Ayrıca bilgisayarım pci express 3.0 destekliyor dediğiniz gibi Kingstondan tam verim alamayacağım gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı