Kingston SSD 1-2 ayda sağlığı %99'a düştü

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
SSD veya HDD modeli
Kingston SRNGS1000G
Anakart
Gigabyte B450 AORUS ELITE
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere Kingston SSD'mi daha alalı 1-2 ay olmuşken sağlık durumu %99'a düştü. Bunun yanı sıra ısınma sorunu da yaşıyorum. 56-57'leri görüyor çok basit işlemler yaparken bile. Diğer M.2 SSD'im XPG ise 2 farklı bilgisayarda birkaç yıldır kullanılmasına rağmen ne ısınıyor ne de sağlığında bir düşüş var. Sizce neden böyle?

Screenshot_5.png

Fotoğrafta da gördüğünüz üzere Kingston SSD'mi daha alalı 1-2 ay olmuşken sağlık durumu %99'a düştü. Bunun yanı sıra ısınma sorunu da yaşıyorum. 56-57'leri görüyor çok basit işlemler yaparken bile. Diğer M.2 SSD'im XPG ise 2 farklı bilgisayarda birkaç yıldır kullanılmasına rağmen ne ısınıyor ne de sağlığında bir düşüş var. Sizce neden böyle?

Eki Görüntüle 2414609
Sağlık konusunda şunu söyleyebilirim.
%99,99 olsa bile %99 olarak gösterebiliyor. Oyüzden çok takılmayın derim, diğer XPG niye düşmedi sorunun cevabı ise sıcaklık olabilir. Yükte Kingston olan 60'ı geçiyorsa bu tarz bir düşüş olabilir, bazende sadece küsürat olarak düşer başta sonra bidaha düşmez.

Eki Görüntüle 2414609
normal hoca %100 de sonsuza dek kullanabileceğin bir ssd değil. 2 ayda %99 demek %1 düştüyse yarıya gelene kadar 100 ayınız var demek (saçma örnek ama örnek işte) tabi ki normal.
ben alalı 2 yıl oldu benim ssd:
1738507006507.png

normal hoca %100 de sonsuza dek kullanabileceğin bir ssd değil. 2 ayda %99 demek %1 düştüyse yarıya gelene kadar 100 ayınız var demek (saçma örnek ama örnek işte) tabi ki normal.
ben alalı 2 yıl oldu benim ssd:
Eki Görüntüle 2414620
fotoğraftaki yeri nasıl açıyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı