Kingston SSDNow Ucuz Nand Kontrolcü sorunu

Şimdi dediğiniz doğrudur. Ama şimdi SSD diyorum. Sözde hızlı... Bana 170 mb okuma/90 mb yazma verdikten sonra gider o paraya 1 tb HDD alırım. SDD alıyorsam birazda hızlı olsun. Zaten SSD'yi insanlar bilgisayarı hızlansın diye alıyor. Şimdi önemli olan erişim süresi dedinizde ben veri kopyalaması yapıyorum. HDD'mi arşiv olarak kullanacam o okuma yazma verileri ile 22 gb Watch Dogs'u 1 saate anca kopyalarım.
SSD hızlı bile olsa aktarımı yaptığınız HDD olduğu için gene SSD'yi tam hızında aktarım yapamazsınızki.

Şimdi dediğiniz doğrudur. Ama şimdi SSD diyorum. Sözde hızlı... Bana 170 mb okuma/90 mb yazma verdikten sonra gider o paraya 1 tb HDD alırım. SDD alıyorsam birazda hızlı olsun. Zaten SSD'yi insanlar bilgisayarı hızlansın diye alıyor. Şimdi önemli olan erişim süresi dedinizde ben veri kopyalaması yapıyorum. HDD'mi arşiv olarak kullanacam o okuma yazma verileri ile 22 gb Watch Dogs'u 1 saate anca kopyalarım.
Gördüğün gibi "Okuma 475Mb / Yazma 375Mb" yazıyor. Bu değerler çok oynama yapmaz. Ancak SSD-HDD arasında işlem yapacaksan zaten HDD'nin performansıyla kısıtlısın.

Bende senin duyduğun şeyi bir yerde görmüştüm. Sırf bu yüzden ucuz olmasına rağmen Kingston Ssd alamıyorum. İnternetten sipariş verdiğinde de numarasını göremeyeceğin için durum biraz kritik. En iyisi gidip kendimiz alacağız. Bu numara kolayca görülebiliyor mu? Ambalajı herhangi bir engel teşkil ediyor mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı