Kingston V300 120 GB SSD AS SSD Benchmark Sonuçları

  • Konuyu başlatan AsusROG58
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

AsusROG58

Ziyaretçi
Kingston 120gb v300 ssd aldık. İlk aldığımızda performansı iyiydi fakat 1-2 formattan sonra düşer gibi oldu. Bilgisayarım Sata 2 'dir. O yüzden diskin performansını tam alamıyorum. Ssd nin performansı iyi mi kötü mü ?
Ssd Benchmark Test Sonucu aşağıdaki gibidir.

ssd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston V200, V300'ler zamanla yavaşlıyor.
Ama sizin SAT 2.0 olduğundan sonuçlar normal bence.
 
H97M-E anakartım var, aynı SSD'yi kullanıyoruz. Bir çok kez format attım formatı 3-4 dakikada bitiriyor ve hiç yavaşlama hissetmedim.
 
v300 serisinin nand flashları çok kötü. O SSD'den uzun ömür beklemeyin. Hücreler ölmeye başladıkça anlarsınız. HDtune testi ile sağlık değerlerine bakın sürekli, 6-7 terabayt yazdıktan sonra büyük ihtimal çöp olur , verileriniz kaybolmasın.

Google amcadan ''SSDnow V300 lifespan'' yazıp aratmak bedava.
 
Arkadaslar, konu kirliligi olmasin diye yeni konu acmak yerine buradan soruyorum; ben ocz arc 100 240gb ssd siparisi verdim, macbookuma takacagim, bu ssd nin omru nasildir? Birde ssd'nin omru tukendiginde icindeki verileri kurtarma sansimiz oluyor mu?
 
Sata2 de aldığım performansı Sata3 te daha çok alır mıyım ? Yoksa aynı böyle sonucu verip performans düşük olur mu ? Son olarak sadece bilgisayarın açılış hızı çok az bi derecede yavaşladı. Sorun bu. Önceden Read : 250 Mb. falan alıyordum 20 30 Mb.'lık bir düşüş sorun çıkarır mı ?

Windows 8.1 kurun.
Windows 8.1 'i kurduğumda bilgisayarımın driverları görmedi. O yüzden Windows 7 kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı