Kinguin'den Minecraft alınır mı?

lxynd

Decapat
Daha fazla  

Bu sitede Minecraft

Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC Windows 10 CD key​

İsimle satılıyor, r şu an indirimde 15 euro o da 700 TL yapıyor, kendi sitesinde 1200 TL Kinguin'den alsam key olarak güvenilir mi?

Kendi Microsoft hesabımda bunu etkinleştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sitede Minecraft

İsimle satılıyor, r şu an indirimde 15 euro o da 700 TL yapıyor, kendi sitesinde 1200 TL Kinguin'den alsam key olarak güvenilir mi?

Kinguin sitesi güvenilir, kod hakkında bilgim yok.

Sadece Windows 10 da kullanabiliyorsun sanırım.

Sadece Windows 10 da kullanabiliyorsun sanırım.

Bedrock'ın Windows sürümü, zamanında Windows 10 Edition diye satılıyordu. Sonradan hepsini tek çatı altına aldılar.

Bu sitede Minecraft

%98 satıcı memnuniyeti var, Kinguin zaten güvenilir, ben bizzat alışveriş yapmıştım. Güvenle alabilirsiniz.

ben şimdi xbox hesabıma bu oyunu kod ile ekleyebiliyomuyum ve kendi sitesinden alsam ne fark olucak tamamen aynımı buarada bende windows 11 var

Almadim almayi dusunuyorumbama simdi yani ben kendi Microsoft hesabimdan oynamak istiyorum baskasinin hesabina girmeyeyim bu arada şu an Windows 10 yaptim.

Windows 10 yapmaya gerek var mıydı ben Windows 11dede aktifleştirilir diye düşünüyorum.

Almadim almayi dusunuyorumbama simdi yani ben kendi Microsoft hesabimdan oynamak istiyorum baskasinin hesabina girmeyeyim bu arada şu an Windows 10 yaptim.

Bu arada almadan önce honey adındaki web uzantısını tarayıcınıza eklerseniz uzantı size indirim kodları veriyor bu yaklaşık 105 TL indirim yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı