Kinguin'den Windows 10 Pro OEM key almayı düşünüyorum. Kafama takılan birkaç soru var.
Windows 10 Pro OEM ISO dosyasını nereden indirebilirim? Yanlışlıkla Home ya da başka sürümünü indirip Pro key ile aktif ederken sıkıntı çıkmasından korkuyorum.
Windows 10 Pro OEM ile aktif etsem, 4 yıl sonra çıkacak olan yeni Windows'u aynı anakartta OEM key ile aktif edebilir miyim?
Benim anadilimde oyun çıkartan ve bütçeme uygun olan oyunları orjinal alıyorum. Fakat ücreti yüksek ve benim dilimde olmayan oyunları torrentten indiriyorum. Windows 10 korsan oyuna izin vermiyormuş. 3 tane korsan oyunum var oynadığım. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Windows korsan uygulama tespit ederse kendini kilitliyormuş diye duydum. Öyle bir şey olursa Windows 10'um patlayacak mı?
Bazı arkadaşlar Kinguin'den aldıkları keyde sorun yaşamışlar. Kinguin güvenilir mi?
Windows 10 indirme rehberi burada var. İzler isen kolayca yaparsın. Korsana destek verilmiyor. Oradan alan arkadaşların sorun yaşadığını duymadım. Ama daha önce alan arkadaşlar var ise onlar daha bilgilidir. Onlar sana bilgi verebilir. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat