Kinguin'den Windows 10 Pro Key Satın Almak

sezerblg

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar.

Kinguin'den Windows 10 Pro OEM key almayı düşünüyorum. Kafama takılan birkaç soru var.
  1. Windows 10 Pro OEM ISO dosyasını nereden indirebilirim? Yanlışlıkla Home ya da başka sürümünü indirip Pro key ile aktif ederken sıkıntı çıkmasından korkuyorum.
  2. Windows 10 Pro OEM ile aktif etsem, 4 yıl sonra çıkacak olan yeni Windows'u aynı anakartta OEM key ile aktif edebilir miyim?
  3. Benim anadilimde oyun çıkartan ve bütçeme uygun olan oyunları orjinal alıyorum. Fakat ücreti yüksek ve benim dilimde olmayan oyunları torrentten indiriyorum. Windows 10 korsan oyuna izin vermiyormuş. 3 tane korsan oyunum var oynadığım. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
  4. Windows korsan uygulama tespit ederse kendini kilitliyormuş diye duydum. Öyle bir şey olursa Windows 10'um patlayacak mı?
  5. Bazı arkadaşlar Kinguin'den aldıkları keyde sorun yaşamışlar. Kinguin güvenilir mi?
Sistem:
  • Intel i5 6500 işlemci
  • 8 GB RAM
  • MSI H110M Pro-VD Anakart
  • R7 240 LP Ekran Kartı
Yazın sonuna doğru RX 480 veya GTX 1060 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı