Kioxia 2TB Exceria Plus G2 SSD alınır mı?

BawerBzkrt

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Böyle bir SSD var sipariş verdim biraz yorumları vs okuyayım dedim. Millet çoğunlukla önermiş. Sizlerin bir bilgisi var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20231106_125905.jpg
    IMG_20231106_125905.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 113
Ben kullanıyorum, 2700TL'ye almıştım. Bu fiyata acaba kötü bir ürün mü alıyorum diye araştırmıştım ancak tam bir fiyat/performans kalite ürünü.

Alınabilir bir SSD. Bu markayı alıp da sorun yaşayanı pek görmedim. En çok tercih edilen markalardan.

Belki ısınma durumuna karşı bir M2 soğutucu alabilirsiniz. Şu işinizi görür.

Alınabilir bir SSD. Bu markayı alıp da sorun yaşayanı pek görmedim. En çok tercih edilen markalardan.

Belki ısınma durumuna karşı bir M.2 soğutucu alabilirsiniz. Şu işinizi görür.

Hocam bu souğutucu ile ben çok sorun yaşadım, onun yerine bunu tavsiye edebilirsiniz çok fiyat farkı yok zaten

Çok yüklenme gibi bir durum olmayacak genelikle oyun vs oynayacağım aşırı bir sıcaklık olacağını düşünmüyorum. Harici sorun sıkıntısı yok ise o zaman doğru bir karar vermişim

Hocam bu souğutucu ile ben çok sorun yaşadım, onun yerine bunu tavsiye edebilirsiniz çok fiyat farkı yok zaten
Gerekir mi hocam soğutucu bu modele ?

G2 ilk modellere göre ısınma problemi yapmıyor. Alınır.

Edit: Plus modeliymiş... Ekran kartı altında kalacak slotta takılacaksa bi soğutma alınabilir.

Ne gibi sorun yaşadınız ki? Benim kuzen kullanıyor ve herhangi bir sorun yaşamadı şu ana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı