Kioxia Exceria 1 TB SSD alınır mı?

Eve. Bir SATA ve bir SATA güç kablosu olarak ikisini takın. Ama önce kasaya vidalayın SSD'i.
Birde, birgün şu kablolamayı düzeltin. Derli toplu dursun.
Valla kabloları bilgisayarcı yaptı o gün yoğundu aceleye getirdim öbür kablolardan pek anlamam pc çalıştığı sürece sıkıntı yok zaten üstüne kapağı takıyorum gözükmüyor bile ssd sabitleme aparatı var mı yoksa vida yeter mi?Bir de güç kablosu öbür ssd kablosu ile birleşik normal değil mi?

Valla kabloları bilgisayarcı yaptı o gün yoğundu aceleye getirdim öbür kablolardan pek anlamam pc çalıştığı sürece sıkıntı yok zaten üstüne kapağı takıyorum gözükmüyor bile ssd sabitleme aparatı var mı yoksa vida yeter mi?Bir de güç kablosu öbür ssd kablosu ile birleşik normal değil mi?
Direk kasa deliklerine uygun vida ile vidalayacaksınız. Pek hassas olmadıkları için vida ölçüsü çok önemli değil ama düzgün vida kullanın. Güç kablosunun "daisy chain" dedikleri şekilde olması normal.

Fotoğraf yok ama Samsung modeli gibi takılı ise sıkıntı yok.
Yukarıda attığım fotolar hocam elimde tuttuğum kablo ve pembe olan kablo takılcak.
IMG_20251119_022215 (1).jpg IMG_20251119_022202.jpg

Elinizde tuttuğunuz Molex'e benziyor, ucu bu şekilde ise sorun yok:
Eki Görüntüle 2607297
Diğer SATA zaten bariz. Yanlış kablo takma ihtimaliniz sıfır ayrıca, yapboz gibiler zaten.
İki kırmızı uçta aynı gibi öbürü çok kısa üste yetişmez elimde tuttuğum uzun olan molex olsa bile taksam bişey olur mu?

İki kırmızı uçta aynı gibi öbürü çok kısa üste yetişmez elimde tuttuğum uzun olan molex olsa bile taksam bişey olur mu?
Aynı gibi ise Molex değildir, Molex çok alakasız bir görüntüsü var:
1763560226226.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı