Elektronik Kioxia Exceria 128 GB SD Kart, 355₺!

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Çok iyi fiyat, normalde 128 GB boyutundakiler 500-650₺ arasındadır, ündirimle maksimum 400₺ olur.

Ancak stok kısıtlı, yarım günde stok bitme noktasına gelmiş. Yetişirseniz mutlaka alın, bir tane telefonuma takmak için sipariş verdim. V30 hızında olduğundan 4K kameralar içinde uyumlu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250910_120312_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250910_120312_Amazon Shopping.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Başlık ve resimlerde V30 & U3 olduğu yazıyor. Ürün elime ulaştığında tekrar dönüş yaparım.
Resimde Class 10 ve A1 olarak gözüküyor. U3 V30 olup A1 de olabilir bu arada, o da var. Her biri farklı bir hız klasmanını ifade ediyor, A klasmanı IOPS performansı ile alakalı, A2'ler 2.5 kat okuma 4 kat yazmada IOPS farkına sahip A1'e göre.

U3 V30 olup A1 de olabilir bu arada, o da var.
Zamanında SanDisk'in beyaz-gri serisi kartını alıp kafayı yiyecek hale geldiğim olmuştu, resim saklanabiliyordu ancak uygulamalarda sorun yaşıyordu, meğer uygulamaların düzgün çalışması için A1 logosu şartmış. O zamandan beri sd kartın logolarına dikkat ediyorum.

Şuan 64 GB Samsung Evo Plus kullanıyorum, benim için A1 logosunun olması yeterli, A2 belki 40 GB'ı aşan uygulamalar için filandır.

Zamanında SanDisk'in beyaz-gri serisi kartını alıp kafayı yiyecek hale geldiğim olmuştu, resim saklanabiliyordu ancak uygulamalarda sorun yaşıyordu, meğer uygulamaların düzgün çalışması için A1 logosu şartmış. O zamandan beri sd kartın logolarına dikkat ediyorum.

Şuan 64 GB Samsung Evo Plus kullanıyorum, benim için A1 logosunun olması yeterli, A2 belki 40 GB'ı aşan uygulamalar için filandır.
Aslında IOPS dosya boyutundan ziyade anlık işlemlerde fark eden bir şey, ama SD kartlarda zaten aşırı bir performans beklentisi olmadığı için genelde göz ardı ediliyor.

Alırken A1 ve Class 10 olduğunu göz önünde bulundurarak alın, eğer uçuk modellere kaçmadan olabilecek en iyi performansı istiyorsanız U3 A2 V30 UHS-I modellere yönelin, 128GB Samsung Evo Plus gibi.
Geçen ay kameralar için 2 tane aldım. 420 liraya falan denk geldi memnunum. Drone için de kullanılır muhtemelen. *4K 60FPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı