Kioxia Exceria G2 1 TB iyi midir?

Hocam bu markayı ilk defa duyuyorum. Servis ağı var mı Türkiye'de ileride arıza durumunda sıkıntı yaşamayalım.

Var garantili fakat yurt dışı garantili. Türkiye'de maalesef geçersiz. Bu arada sepette 1350TL yazıyordu ekstra 200TL daha gümrük bedeli varmış sanırsam. Yine benim attığım daha mantıklı kalıyor ama aradaki fiyat açılmış tabii karar sizin. Ama ben o SSD'yi alacağıma daha düzgün bir şey alırdım ne de olsa 1TB az değil. İlla Türkiye'den garantili istiyorsanız buna da bakılabilir:

Var garantili fakat yurt dışı garantili. Türkiye'de maalesef geçersiz. Bu arada sepette 1350TL yazıyordu ekstra 200TL daha gümrük bedeli varmış sanırsam. Yine benim attığım daha mantıklı kalıyor ama aradaki fiyat açılmış tabii karar sizin. Ama ben o SSD'yi alacağıma daha düzgün bir şey alırdım ne de olsa 1TB az değil. İlla Türkiye'den garantili istiyorsanız buna da bakılabilir:

PNY daha mantıklı bence.

Arkadaşlar uzun araştırmalarim sonucu exercia da karar kıldım. Hem içerisinde kötüde olsa dram var ve ayriyetten 1 TB 1000tl. Bütçe olarak ta uygun. Başka bir sorum daha olacak ürünü amazondan aldım. Diyelim ki ürün geldi kutusunu actip laptopa montajını yaptım ama ürün hoşuma gitmedi aşırı ısınıyor. Bu gibi bir durumda Amazon iade kabul ediyor mu?

Arkadaşlar uzun araştırmalarim sonucu exercia da karar kıldım. Hem içerisinde kötüde olsa DRAM var ve ayrıyeten 1 TB 1000TL. Bütçe olarak da uygun. Başka bir sorum daha olacak ürünü Amazon'dan aldım. Diyelim ki ürün geldi kutusunu actip laptopa montajını yaptım ama ürün hoşuma gitmedi aşırı ısınıyor. Bu gibi bir durumda Amazon iade kabul ediyor mu?

Ürünü satın aldınız mı bende Amazon üzerinden satın almayı düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı