Kioxia Exceria G2 500GB SSD orijinal mi?

Zeki2

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Trendyol'dan Kioxia Exceria G2 500GB M.2 SSD sipariş ettim. SSD'di sağlam elime ulaşmıştı lakin SSD'nin orijinal veya fake olduğunu anlayamıyorum. SSD CrystalDiskInfo'da görünüyor. Seri numarasi falan cikiyor ama Kioxia'nin kendi yazilimi olan Kioxia SSD Utility'de SSD görünmüyor. Okuma yazma hizlari calismasi gayet iyi ama. Sizce bu SSD sahte mi orijinal mi? Bilir mi?

Hocam SSD sahte olabilir satıcısı Hepsiburada üzerinden 1TB'lik versiyonundan aldım etiketi boydan boyaydı ve SSD programında gayet de çalışıyordu okuyordu

Yazılım görüyorsa orijinaldir.

Hocam SSD sahte olabilir satıcısı Hepsiburada üzerinden 1TB'lik versiyonundan aldım etiketi boydan boyaydı ve SSD programında gayet de çalışıyordu okuyordu.

G2 modelinin tüm varyasyonlarında etiket kısa gözüküyor. Bende 500 GB versiyonunu aldım N11'den. Yarın deneyeceğim sonucu yazarım.

Anlamadım orijinal değil mi?

Hocam CrystalDiskInfo goruyor. Lakin Kioxia SSD Utility yazilimi gormuyor.

Hocam CrystalDiskInfo goruyor. Lakin Kioxia SSD Utility yazilimi gormuyor.

Sahte olabilir arkadaş denesın bakalım.

G2 modelinin tüm varyasyonlarında etiket kısa gözüküyor.

Bende görüyor hocam SSD'yi.

Dosya Ekleri

• kiox.png
    237 KB · Görüntüleme: 39
Hocam sana zahmet crstaldiskinfo goruntusunude atabilir mirsin? Belki SSD'ye bir guncelleme lazim olabilir mi yazilmda gorunmesi icin.

17.1 idi güncelleme var gösterdi 17.3'e güncelledim.

Dosya Ekleri

• sasdasda.png
    46,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…