17.1 idi güncelleme var gösterdi 17.3'e güncelledim.
Nasil guncellediniz? Hem bende aktarim kipi de gorunmuyor. Fake olsaydi CrystalDiskInfo'da aygit ve seri numarasi cikmamasi lazim dyil miydi?
17.1 idi güncelleme var gösterdi 17.3'e güncelledim.
Nasil guncellediniz? Hem bende aktarim kipi de gorunmuyor. Fake olsaydi CrystalDiskInfo'da aygit ve seri numarasi cikmamasi lazim dyil miydi?
Hiç bilmiyorum bu markada çakma SSD hiç duymadım ben. Ayarlar da yeni güncelleme var olarak gösterdi bende güncelledim. Ancak oyunları yeni aldığım bu M.2 SSD'den eski SATA SSD'me aktarırken ilk 15 saniyeden sonra aşırı yavaşladığını gördüm bu normal mi?
Hiç bilmiyorum bu markada çakma SSD hiç duymadım ben. Ayarlar da yeni güncelleme var olarak gösterdi bende güncelledim. Ancak oyunları yeni aldığım bu M.2 SSD'den eski SATA SSD'me aktarırken ilk 15 saniyeden sonra aşırı yavaşladığını gördüm bu normal mi?
Aslında bende bu markanin cakmasini duymadimda ondan emin olamiyorum. Kutusu uzrerindeki yazilar ve SSD'nin kendisi kusursuzdu. Ayarlardan derken? Bir sorum daha olacakdi yakin gunlerde macun deyisimi yapacağım o zaman SSD'ni çıkarıp yeniden takarsam bir problem olur mu? Windows ona kurulu. Belki takip cikakirsam SSD'yi tanır.
İlginç. Bu SSD'lerde DRAM mevcut. Hiz yavaslasada cok az olmali. DRAM SSD'nin hizini sabit tutar normalde. Belkide cok isindıgı icindir.
Evet ancak dosyayı kopyaladığım karşı taras DRAM'sız SATA SSD. Bundan dolayı bu kadar hız düşer mi acaba? Bu kadar yavaş olacağını bilseydim daha hızlı DRAM'sız alırdım. Kioxia'nın SSD uygulamasında yukarıda Firmware Update yazıyor oradan güncelledim.
Kioxia sitesinde boyle bir şey buldum. Yazilim surumu guncelleme diye. Crystalinfo da simdi bende ecfa17.1 guncelleyip ecfa17.3 yapmaliyim. Ama nasıl onu bilmiyorum.Eki Görüntüle 2451033
Hocam Crystalinfo yu ben kullanmıyorum bile neden ona takıldınız. Güncellemeyi Kioxia'nın SSD Utility uygulaması ile yapmanız gerekiyor.
Hocam meselede şuki Kioxia SSD Utility benim SSD'yi gormuyor.
Aldığınız yere ulaşıp sordunuz mu bir cevap verdiler mi? Ben çakma olduğunu düşünmüyorum.
Hayır hala cavab vermediler. Ama qaliba meseleyi çözdüm. Disk infoda PCI slotu gorunmuyor. Bunnan kaynaklanabilir. BIOS'tan RST'yi kapatip AHCI moduna geçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.