Kioxia Exceria G2 SSD'yi Garantiye Gönderme

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kioxia Exceria G2 SSD aldım fakat sürekli mavi ekran veriyor, sorunun SSD'de olduğuna karar verdim. SSD'yi garantiye nasıl göndereceğim? Garanti bElgesini koymam şart mı? (İnternetten aldığım için dijital faturası vardır.) İyi Sosyaller.

Kioxia Exceria G2 SSD aldım fakat sürekli mavi ekran veriyor, sorunun SSD'de olduğuna karar verdim. SSD'yi garantiye nasıl göndereceğim? Garanti belgesini koymam şart mı? (internetten aldığım için dijital faturası vardır.) İyi sosyaller.

Hangi siteden aldın ve sorunun SSD'den kaynakladığına nasıl emin oldun.

Ürünün faturası varsa önce satıcı ile görüşebilirsin. Onlar ya kendilerine göndermeni isterler ya da göndermen gereken yetkili servis neyse oranın bilgilerini iletirler. E-fatura olması da yeterli. Mail ile büyük ihtimalle kayıt açarken isteyeceklerdir fatura görselini de.

Hangi siteden aldın ve sorunun SSD'den kaynakladığına nasıl emin oldun.
Onu hatırlamıyorum, kağıda bakacağım. Soruna gelecek olursak, önceki SSD'mi takınca bir sorun olmuyor.
Ürünün faturası varsa önce satıcı ile görüşebilirsin. Onlar ya kendilerine göndermeni isterler ya da göndermen gereken yetkili servis neyse oranın bilgilerini iletirler. E-fatura olması da yeterli. Mail ile büyük ihtimalle kayıt açarken isteyeceklerdir fatura görselini de.
Anladım.

Ekleme:Mavi ekran için bu foruma konu açtm da sağolsun kimse cevap yazmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı