Kioxia Exceria Plus G3 alınır mı?

Bu incelemeye göre SN580 G3'ten de daha iyi. Ben SN580'i çok kez önerdim çünkü memnunum ve yeni nesil sayılabilecek bir SSD. Bunun makyajlısı Sn5000.

Attığınız üründe dram yok. Çok merak ettim acaba kullanıyor musunuz ? Hadi dosya aktarım hızının çok düşecek olmasını geçtim bir süre sonra windows'ta bile donmalara sebep olacak dram içermemesi. Fiyatına göre alınabilecek en iyi m2 modeli G2'dir. Kullanıp da yorum yapıyorum.

Ayrıca farkettiyseniz G3'ü önermedim çünkü DRAM içermiyor. Belki siz önemsemiyor olabilirsiniz fakat m2'nin ömrü, okuma - yazma hızının devamlılığı açısından büyük önem taşıyor.

Attığınız üründe DRAM yok. Çok merak ettim acaba kullanıyor musunuz? Hadi dosya aktarım hızının çok düşecek olmasını geçtim bir süre sonra Windows'ta bile donmalara sebep olacak DRAM içermemesi. Fiyatına göre alınabilecek en iyi M.2 modeli G2'dir. Kullanıp da yorum yapıyorum.

Ayrıca fark ettiyseniz G3'ü önermedim çünkü DRAM içermiyor. Belki siz önemsemiyor olabilirsiniz fakat M.2'nin ömrü, okuma - yazma hızının devamlılığı açısından büyük önem taşıyor.

Hay sizin ben DRAM fetişinizi :)
Yalancı mı diyorsun şimdi sen bana ben memnunum yazmadım mı oraya?
HMB var SN580'de bu değer 200 MB.
Ha şimdi sıcaklığa takılırsın belki odada klima yok ve oyundan yeni çıktım.

Dosya Ekleri

• CrystalDiskInfo_20250607203820.png
    CrystalDiskInfo_20250607203820.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 32
Hay sizin ben DRAM fetişinizi :)
Yalancı mı diyorsun şimdi sen bana ben memnunum yazmadım mı oraya?
HMB var SN580'de bu değer 200 MB.
Ha şimdi sıcaklığa takılırsın belki odada klima yok ve oyundan yeni çıktım.

Kendiniz aldınız diye niye ısrarla kullandığınız ürünü diretiyorsunuz anlamadım. Forumda bilgili insanlar tarafından tonla DRAM konusu var. Windows kurulacaksa DRAM şarttır yoksa fazla işlem yapıldığında bilgisayar yavaşlamaya başlar. Sizin bu ssd'yi önermenizin sebebini anlayamıyorum ? Özelliği nedir ? Okuma yazma hızının yüksek olması mı ? Aradaki farkı çok fazla dosya atmıyorsanız farkedemezsiniz.

Konu sahibi kendisi karar verebilir fakat SN580 aldıktan 1-2 sene sonra keşke G2 alacaktım diyeceğine eminim. Kendiniz almışsınız başkalarını da yanıltmayın.

Kendiniz aldınız diye niye ısrarla kullandığınız ürünü diretiyorsunuz anlamadım. Forumda bilgili insanlar tarafından tonla DRAM konusu var. Windows kurulacaksa DRAM şarttır yoksa fazla işlem yapıldığında bilgisayar yavaşlamaya başlar. Sizin bu ssd'yi önermenizin sebebini anlayamıyorum ? Özelliği nedir ? Okuma yazma hızının yüksek olması mı ? Aradaki farkı çok fazla dosya atmıyorsanız farkedemezsiniz.

Konu sahibi kendisi karar verebilir fakat SN580 aldıktan 1-2 sene sonra keşke G2 alacaktım diyeceğine eminim. Kendiniz almışsınız başkalarını da yanıltmayın.
Bu Ssd çöp mü şimdi? Dakika 3 civarında nerde yavaş kaldığını söylüyor. Neymiş bu G2'nin performansı ya valla meraklanmaya başladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Ssd çöp mü şimdi? Dakika 3 civarında nerde yavaş kaldığını söylüyor. Neymiş bu G2'nin performansı ya valla meraklanmaya başladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çöp değil fakat sistem kurulacaksa G2 tercih edilir. Çok fazla dosya aktarımı yapılıyorsa hele bunlar düşük boyutlu ise G3 tercih edilir. İkisi arasından fiyatları aynı iken G2 tercih ettim çünkü sistem kuracağım.

Çöp değil fakat sistem kurulacaksa G2 tercih edilir. Çok fazla dosya aktarımı yapılıyorsa hele bunlar düşük boyutlu ise G3 tercih edilir. İkisi arasından fiyatları aynı iken G2 tercih ettim çünkü sistem kuracağım.
Son şunu yazayım daha da uzatmayayım. G2'nin vadettiği maksimum yazma değeri 1700 mb/s iken videoda Ali Güngör 44 GB dosya aktarımı yaparken G3 Plus'ın düştüğü minimum değer 1700 mb/s.

Son şunu yazayım daha da uzatmayayım. G2'nin vadettiği maksimum yazma değeri 1700 mb/s iken videoda Ali Güngör 44 GB dosya aktarımı yaparken G3 Plus'ın düştüğü minimum değer 1700 mb/s.

Hocam sistem kurulacaksa DRAM şart diyorum kurulmayacaksa ve dosya aktarımı yapılacaksa G3 tercih edilebilir diye yazdım zaten yukarıda. Windows kurulu bir DRAM'sız M2'yi bir süre kullanın sonrasında demek istediğimi anlayacaksınız. Sadece dosya aktarım hızı ile bitmiyor iş.

Arkadaşlar arkadaşımızın dediği gibi windows kurulcaksa dram şart ben yeni aldım kıoxio pro 2tb değerleri paylaştığım konularım var, size sonuçları paylaşıyorum,laptopta soğutucuyla kullanıyorum,oyunlarda 45derece geçmiyor testlerde 70 gelir ama pefrormans düşmüyor çünkü dram var yıl 2025 artık dramsiz almayın bende az daha bin lira ucuz diye dramsiz alacaktım son anda bunu aldım çok memnunum ve daha uzun ömürlü oluyor.
pcl4. 0 desteği var laptopta 7000mb okuma yazma 6bin kusur görüyorum çok güzel.
Masaüstünde soğutma daha kolay.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-08-16-33-00-082_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-08-16-33-00-082_com.android.chrome.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-06-08-16-33-12-822_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-08-16-33-12-822_com.android.chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı