Kioxia SSD alınır mı?

Hocam merhabalar. Uzun kullanımda yorumlarınız nedir hala memnunmusunuz
Merhabalar,SSD yi alali birkac ay oldu hergun SSD gerektiren agir oyunlar oynuyorum.Render vs aliyorum virus programiyla hergun yatmadan tarama yapiyorum hicbir sorun yok SSD de,pcmde HDD varken 10 dakika beklerdim acilmasini su an en fazla 10 saniye suruyor.Hizina diyecek sozum yok kullanan bilir.Hicbir sikinti yasamadim bu zamana kadar,yasasam bile garantisi 3 yil garantiye veririm.

Tespit

Kanka ben aldım iyi yani öneririm

Gayet güvenilirdir. Toshiba'nın markasıdır. Bir adet NVMe M.2 SSD'sine de sahibim. Alalı 4 ay kadar oluyor ve hiçbir problem yaşamadım.

Hocam hala kullanıyor musunuz?

Kanka ben aldım iyi yani öneririm.

Kanka hala kullanıyor musun?

Hocam hala kullanıyor musunuz?

Hala aktif kullanıyorum. Sorun yok lakin artık M.2 diskleri kullanmanız daha avantajlı fiyat farkı çok yok.

Anakartimda M.2 SSD girişi yok. Yarın gidip vatandan 700TL'ye alacağım yardımınız için teşekkür ederim. Hard diskten SSD'ye geçmek beni çok memnun edecek gibi duruyor

Kioxia diye marka ilk kez duyuyorum. Ben size Kingston A400 240GB almanızı öneriyorum.

Hocam Kioxia Toshiba'nın alt markası.

Arkadaşlar internette SSD'lere bakarken Kioxia markasına denk geldim bu marka iyi midir, kullanan var mı, sıkıntı çıkarıyor mu?
Eki Görüntüle 609335

Şu anki bilgisayarımda 480 GB'ı var sorunsuz kullanıyorum HDD'den geçiş yaptım hızı güzel. Alternatif tercih yoksa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…