Kioxia SSD alınır mı?

Hocam merhabalar. Uzun kullanımda yorumlarınız nedir hala memnunmusunuz
Merhabalar,SSD yi alali birkac ay oldu hergun SSD gerektiren agir oyunlar oynuyorum.Render vs aliyorum virus programiyla hergun yatmadan tarama yapiyorum hicbir sorun yok SSD de,pcmde HDD varken 10 dakika beklerdim acilmasini su an en fazla 10 saniye suruyor.Hizina diyecek sozum yok kullanan bilir.Hicbir sikinti yasamadim bu zamana kadar,yasasam bile garantisi 3 yil garantiye veririm.
 
Kronik sorunlu diyenler mahalledeki dedikoducu teyzelerden farkınız yok yeminle sağda solda 2-3 tane olumsuz yorum görmesinler...sanırsın bu marka merdiven altı kaçak üretim! Bende de Samsung EVO 970 Plus vardı 8.ayında gümledi internette bu SSD alınmaz kötüdür diye yorum yapmadım elektriğe bağlı ya da başka sebeple bozuldu yerine yenisi geldi sıkıntısız kullanıyorum. Kullanmadığınız ürün hakkında 2-3 olumsuz yoruma bakarak atıp tutmayı bırakın artık.Marka fanlığını da bırakın bir faydası yok size.
Tespit👏🏻
 
Kanka ben aldım iyi yani öneririm
 
Gayet güvenilirdir. Toshiba'nın markasıdır. Bir adet NVMe M.2 SSD'sine de sahibim. Alalı 4 ay kadar oluyor ve hiçbir problem yaşamadım.

Hocam hala kullanıyor musunuz?

Kanka ben aldım iyi yani öneririm.

Kanka hala kullanıyor musun?

Merhaba, SSD'yi alali birkac ay oldu her gün SSD gerektiren agir oyunlar oynuyorum. Render vs aliyorum virus programiyla her gün yatmadan tarama yapiyorum hiçbir sorun yok SSD de, PC'mde HDD varken 10 dakika beklerdim acilmasini su an en fazla 10 saniye suruyor. Hizina diyecek sozum yok kullanan bilir. Hiçbir sıkıntı yasamadim bu zamana kadar, yasasam bile garantisi 3 yil garantiye veririm.

Hocam hala kullanıyor musunuz?
 
Kioxia diye marka ilk kez duyuyorum. Ben size Kingston A400 240GB almanızı öneriyorum.

Hocam Kioxia Toshiba'nın alt markası.

Arkadaşlar internette SSD'lere bakarken Kioxia markasına denk geldim bu marka iyi midir, kullanan var mı, sıkıntı çıkarıyor mu?
Eki Görüntüle 609335

Şu anki bilgisayarımda 480 GB'ı var sorunsuz kullanıyorum HDD'den geçiş yaptım hızı güzel. Alternatif tercih yoksa alınabilir.
 

Geri
Yukarı