Kioxia SSD neden ucuz?

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Dün kendime SSD aldım. Arkadaşım bir başka SSD önerdi bunun okuma yazma hızı daha iyi falan dedi kazıklandım mı acaba?
Okuma hızı 3 kat daha iyi benimkinden.

Benim aldığım bu:

Diğer SSD:

kioxia şu sıralar amerika'da en çok satan ssd markası. yalnız tüm ssd markalarında olduğu gibi bu markanın da sahte ürünleri piyasada dolaşıyor. bunlara dikkat etmelisiniz.

geçtiğimiz ay hepsiburada'dan samsung m2 ssd aldım ve ürün sahte çıktı. sandisk ve kingston marka ürünlerin sahteleri de her yerde dolaşımdaymış.

ürünü aldıktan sonra bilgisayarınıza ilgili ssd yazılımını kurarak aldığınız ürünün gerçekliğini doğrulayın.

Kioxia'da kısa sürede sağlığın düştüğü şikayeti çok oluyor. Dram'li modelde de benzer ama az şikayet var. Micron SSD'de de benzer durum yaşadım. Ancak Samsung SSD'lerim (860 ve 870) üçüncü yılını doldurmasına ve aktif kullanmama rağmen sağlık ve performans testlerinde hala eksikliği yok. Birazda şans işi herkes için geçerli.

Bugünkü fiyatlara bakılınca artık bende Samsung'u ikinci plana itmek zorunda kalıp Dram'li Kioxia ile Dram'siz Kingston veya WD arasında tercih yapmaya yöneliyorum. Muhtemelen tercihim yine de Dram'li Kioxia modeli olurdu.

Kioxia G2, Kingston NV3 ve WD Blue SN580

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı