Kioxia SSD sahte mi?

Tamamlanıyor burası ve sonra kurulum geliyor Microsoft hesabı ve sonra bekleyin cikiyor ve duruyor umarım gene olmaz olursa ne yapacağız başıma ilk defa böyle bir şey geliyor.

Siz bence Technopat'ın Windows 10 Rufus kurulum videolarını adım adım takip ederek formatınızı yapın. YouTube'da vardı video.

Yaptım ama nedense olmuyor.

Tamamlanıyor burası ve sonra kurulum geliyor Microsoft hesabı ve sonra bekleyin cikiyor ve duruyor umarım gene olmaz olursa ne yapacağız başıma ilk defa böyle bir şey geliyor.

Format değil bu arada SSD yeni içinde hiçbir şey yok.

Acaba windows'u boot eden bölümler önceden HDD kullanıyorsanız onda kalmış olabilir mi? Daha önce başıma geldi çünkü. Pc açılmıyordu, HDD de dinamik diske dönüşmüştü ama temiz kurulum yaparak halletmiştim. Bu arada kurulum tamamlanana kadar Usb'yi çıkartmamanız lazım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bu arada bios'tan Uefi'yi enabled yaptın mı? Belki onla ilgili olabilir problem. Bildiğim kadarıyla mbr kurulum yapmaman lazım.

Acaba Windows'u boot eden bölümler önceden HDD kullanıyorsanız onda kalmış olabilir mi? Daha önce başıma geldi çünkü. PC açılmıyordu, HDD de dinamik diske dönüşmüştü ama temiz kurulum yaparak halletmiştim. Bu arada kurulum tamamlanana kadar USB'yi çıkartmamanız lazım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Yok hocam BIOS'ta depolama alanı olarak bizim SSD'yi görüyor.

Bu arada BIOS'tan UEFI'yi enabled yaptın mı? Belki onunla ilgili olabilir problem. Bildiğim kadarıyla MBR kurulum yapmaman lazım.

BIOS'taki hiçbir şeyi ellemedim.

Yok hocam BIOS'ta depolama alanı olarak bizim SSD'yi görüyor.

BIOS'taki hiçbir şeyi ellemedim.
Yok hocam benim demek istediğim efi bölümünün HDD'de kalmış olması. Eğer PC'de HDD ve SSD takılı ise Windows efi bölümü görüyorsa HDD'de, SSD'de bir daha efi bölümü oluşturmuyor. Dolayısıyla sonradan HDD'yi çıkartırsanız Windows boot etmez.

Yok hocam benim demek istediğim EFI bölümünün HDD'de kalmış olması. Eğer PC'de HDD ve SSD takılı ise Windows EFI bölümü görüyorsa HDD'de, SSD'de bir daha EFI bölümü oluşturmuyor. Dolayısıyla sonradan HDD'yi çıkartırsanız Windows boot etmez.

Yok hocam sadece SSD takılı.

Böyle diyor ne kadar bekleyeyim 15-20 dk?

Her şeyi bize bırakın diyor.

Dosya Ekleri

• 16799545036406822324935151730193.jpg
    16799545036406822324935151730193.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 26
Hocam olmaz ise HDD geri takip Windows'u kendi sitesinden indirip Rufus ile flasha atıp deneyeceğim tüm geceğim bununla geçti cidden olshn canım çok sıkıldı ya.

Hocam olmaz ise HDD geri takip Windows'u kendi sitesinden indirip Rufus ile flasha atıp deneyeceğim tüm geceğim bununla geçti cidden olshn canım çok sıkıldı ya.
Eğer sorunu halledersen buraya yazabilir misin lütfen. Ben de merak ettim çünkü. Benzer sorunu yaşayabilecek arkadaşlara yol göstermiş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı