Kirada mı oturmak yoksa ev sahibi mi olmak istersiniz?

Kira mı yoksa ev sahibi mi olmak

• Kira da oturmak daha iyi

Oy: 3 3,2%
  • Ev sahibi olmak daha iyi

Oy: 92 96,8%

• Oy verenlerin toplamı
    95

Bu tip durumlarda sizler de aşağı inip payınıza düşeni alacaksınız Yanlış bir algı oluşmasın ancak tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın demişler. Ne kadar tavuk hortumlayabilirseniz o kadar iyi. Bu yüzden mangal yapan komşu ile arayı iyi, muhabbeti sıkı tutmak lazım.

Dönemin kiracıları ev sahibi gibi bence ev sahibi olmak daha zor. Çalıştığım firmanın gayrimenkulleri oldukça fazla ve kiracılar canı isteyince ödüyor istemeyince ödemiyor zammı kabul etmiyor vs vs gibi bütün haklı haksız olanakları zorluyorlar. Bu tabi bu durum için geçerli yoksa ev sahibi olmak güzeldir ay başı kira derdi yok kafa rahat.

Aylık kira bir ev taksitini başa veya geçiyorsa ev alırım. Yatırım yapmak istiyorsan da dükkan veya ofis alırdım.

@ProfTech O da senin gelirine karıyor artık. Ayda 4.5K ev kredisi ödeyen biri olarak söylüyorum bunu...

Ev sahibi olana kadar sıkıyoruz maalesef dişimizi.
Ben de uçak mühendisi olsaydım ben de öderdim o kadar kira ne varki. Dokunmazdı bile. Hatta arsa alıp 5 katlı apsrtman dikerdim.
Lanet olsun hiç bir zaman ayıya dayı diyemiyorum. İnsanların hatalarını her zaman söylerim. Hiç çekinmem. Tabi uygun bir dille.
@BilgisayarKurdu Ama bu mangaldan tavuk yürütme olayı çok hoşuma gitti. Ahahaha.
@BilgisayarKurdu

Kirada oturmanın bana mantıklı gelen bir yanı yok. Aylık atıyorum 400-500 TL kiraya veriyorsam onun yerine aylık 400-500 TL'ye gelecek şekilde gerekirse bodrum katta 1+1 evde oturup evin borcunu ödemek daha mantıklı geliyor. Bu arada şu hayattaki hedeflerimden birisi de 4-5 tane ev alıp kiraya vermek. Bir daha yan gel yat babam, ohh. Diğer türlü 65 yaşına kadar çalış çalış ömür mü biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…