Kiralık araçta depozito işlemi nasıl yapılır?

Depozitoyu başta aracı kiralamadan ödediniz diye anlıyorum, normal şekilde gerçekleştiyse süreç o şekilde olur. Depozitonuzun geri yatması için arabayı teslim edişinizin kontrolü sağlanır hasar, temizlik durumuna bakılır. Kontrol edilip onaylandıktan sonra para kartınıza birkaç iş günü içinde geri yatar.

Son düzenleme:
Doğrudan sizden tahsil edilmez kart limitinizden bir miktar bloke edilir araç sorunsuz bir şekilde teslim edildiğinde bu provizyon genellikle kendiliğinden iptal edilir ama bu banka ve kiralama şirketine bağlı olarak birkaç gün ile birkaç hafta sürebilir.

Doğrudan sizden tahsil edilmez kart limitinizden bir miktar bloke edilir araç sorunsuz bir şekilde teslim edildiğinde bu provizyon genellikle kendiliğinden iptal edilir ama bu banka ve kiralama şirketine bağlı olarak birkaç gün ile birkaç hafta sürebilir.

Kredi kartından çektiği için henüz provizyonda hocam ödeyemiyorum ödemem gerek mi?

Kredi kartından çektiği için henüz provizyonda hocam ödeyemiyorum ödemem gerek mi?
Hocam provizyondaki para sizin kartınızdan çekildi, sizin kartınıza bloke kondu ve arafta duruyor. Aracın başına bir şey gelmediği için güvenle teslim ettiğiniz için sizin kartınıza geri yatacak. Usül dışı bir şey yapsaydınız provizyondaki para şirketin hesabına gidecekti. Şu an yapmanız gereken bir şey yok.

Hocam provizyondaki para sizin kartınızdan çekildi, sizin kartınıza bloke kondu ve arafta duruyor. Aracın başına bir şey gelmediği için güvenle teslim ettiğiniz için sizin kartınıza geri yatacak. Usul dışı bir şey yapsaydınız provizyondaki para şirketin hesabına gidecekti. Şu an yapmanız gereken bir şey yok.

Hocam şu an provizyondaki işlemlerden kalktı borç olarak gözüküyor, bir şey yapmama gerek yok değil mi, böyle olması mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı