Kırdırılmış PS3'ü orijinal hale getirme

NationalScore

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PS3 almak istiyorum ama satılan cihazlar hep kırdırılmış. Ben ana hesabımı bağlayıp kupa kazanmak istediğimden kırdırılmamış arıyorum. Yüzde 1 dahi ban riski istemiyorum ama bulmak açıkçası biraz zor.

Satan bir dükkana gittim kırdırılmamış dedi ama içinde sürüyle korsan oyun yüklü. Klonlamayla yüklendi filan dedi ve ban yemezsin dedi bağlanmam durumunda.

Ben şimdi cihazı alıp hard reset filan yapıp yüklü olan korsan yazılımı komple silsem ana hesabımı bağladığımda banlanma riskim olur mu? Sadece orijinal oyun oynamayı düşünüyorum.

Super Slim kasalar kırılmamış oluyor birçoğu kırılamayan modellerin listesi vardı Google sorgulat mutlaka bulursun kırılmamış klonlama vs bunlar kırık cihazlarda oluyor hep.

Kırık cihaz alsan bile Hen'i ve MultiMAN'ı sistemden silip ardından PS3 sistemini en güncel 4,90 sürümüne güncellersen cihaz orijinal olur güncelleme yapmadan önce fabrika ayarlarına döndürebilirsin ardından 4,90 güncellemesini kurabilirsin.

Super Slim kasalar kırılmamış oluyor birçoğu kırılamayan modellerin listesi vardı Google sorgulat mutlaka bulursun kırılmamış klonlama vs bunlar kırık cihazlarda oluyor hep.

Yanlış biliyorsun hen ile tüm PS3 modelleri kırılabiliyor.

Kırık cihaz alsan bile Hen'i ve MultiMAN'ı sistemden silip ardından PS3 sistemini en güncel 4,90 sürümüne güncellersen cihaz orijinal olur güncelleme yapmadan önce fabrika ayarlarına döndürebilirsin ardından 4,90 güncellemesini kurabilirsin.

Yanlış biliyorsun hen ile tüm PS3 modelleri kırılabiliyor.
kırdırılmış tüm cihazları fabrika ayarınna döndürüp orijinal diye satalım o zaman çok mantıksız hocam çip takılıyor?

Kırdırılmış tüm cihazları fabrika ayarınna döndürüp orijinal diye satalım o zaman çok mantıksız hocam çip takılıyor?

HEN ile tüm cihazlar kırılıyor ve çip vs gerekmiyor. HEN ile kırılmışsa cihaz, Sony üzerinden OFW indirip atarsan orijinal olur zaten. Bunda bir sıkıntı yok.

Merhaba, PS3 almak istiyorum ama satılan cihazlar hep kırdırılmış. Ben ana hesabımı bağlayıp kupa kazanmak istediğimden kırdırılmamış arıyorum. Yüzde 1 dahi ban riski istemiyorum ama bulmak açıkçası biraz zor.

Satan bir dükkana gittim kırdırılmamış dedi ama içinde sürüyle korsan oyun yüklü. Klonlamayla yüklendi filan dedi ve ban yemezsin dedi bağlanmam durumunda.

Ben şimdi cihazı alıp hard reset filan yapıp yüklü olan korsan yazılımı komple silsem ana hesabımı bağladığımda banlanma riskim olur mu? Sadece orijinal oyun oynamayı düşünüyorum.

Hen multiMAN vs. sil ardından cihaza orijinal güncellemesini at. :)

Zorda olsa kırdırılmamış PS3 bulabildim. Kırdırılmamış PS3'ler resmen koleksiyonluk hale gelmiş bulmak gitgide zorlaşıyor.

Cech 2000/2500 modeli ya da fat kasa değilse yazılımsal müdahale vardır sadece. Orijinal yazılım yüklenerek de bu durum giderilebilmektedir.

Sana yapmadım diyenin de OFW ile CFW'yi kaldırıp kaldırmadığını bilemezsin. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı