Kırık diş operasyonu parasını çıkartır mı?

50 tane kasa alıp operasyon bittikten sonra satıyoruz.
Operasyonun bitmesine gerek yok. Ne zaman isterseniz, ne zaman yıldıza sahip olursanız, kasalar ne zaman pahalı olursa 2 yıldız ile 1 kasa alıp satabilirsiniz.
Bu arada 127 liralık biletin son haftalarda indirime gireceği kesin mi?
Kesin değil ancak bildiğim kadarıyla CS:GO'ya gelen tüm operasyonlarda bir indirim oldu. Emin değilim. Yüksek ihtimalle bu operasyonda da bir indirim yapacaklar.

50 tane kasa alıp operasyon bittikten sonra satıyoruz. Doğru mu anladım?
Bu arada 127 liralık biletin son haftalarda indirime gireceği kesin mi?

Son ay şu ana kadar yapılan operasyonlarda belirli miktarda indirim oluyor. En son parçalanmış ağda %50 indirim olmuştu. Bunda da olacaktır. Türk oyuncular için 127TL fazla bir fiyat.

Ben kâr etmek için operasyonun bitmesini beklemek istemiştim.
Operasyonun bitmesine gerek yok. Ne zaman isterseniz, ne zaman yıldıza sahip olursanız, kasalar ne zaman pahalı olursa 2 yıldız ile 1 kasa alıp satabilirsiniz.

Kesin değil ancak bildiğim kadarıyla CS:GO'ya gelen tüm operasyonlarda bir indirim oldu. Emin değilim. Yüksek ihtimalle bu operasyonda da bir indirim yapacaklar.
Son ay şu ana kadar yapılan operasyonlarda belirli miktarda indirim oluyor. En son parçalanmış ağda %50 indirim olmuştu. Bunda da olacaktır. Türk oyuncular için 127TL fazla bir fiyat.
Bitmesine yakın mı oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı