- Makaleler
- 5
CS:GO'yu çok iyi oynamıyorum fakat 127 TL'ye Kırık Diş operasyonu alırsam ne kadar sürede parasını çıkartabilirim? Bu operasyon ne zaman bitiyor?
Kesin parayı katlar mıyım?
İlk gününde çıkarttım ben. Ne kadar şanslı olduğuna bağlı.
16. haftadan sonra 1 hafta uzatıyorlar butun kasaları satsan enaz 200 TL civarı elde edersin.
'15.hafta görevleri' diyor ve 4 tane görev var. 4 tane görevden kar edeceğim?30 Nisan 2021'de bitiyor bu arada operasyon.
Anlamadım, ne demeye çalıştınız? Bütün haftaların görevlerini yapacaksınız, ilk haftada 10 yıldız diğer haftalarda 6 yıldız kazanılabiliyor maksimum. Boşuna tüm görevleri yapayım diye uğraşmayın. İlk haftadan 10, diğer haftalardan da 6 yıldız kazanınca 100 yıldızınız oluyor, 100 yıldızla 50 tane kasa alıp hepsini satarsanız bayağı bir kar ediyorsunuz 1. sayfadaki yazdığımı okuyun.4 tane görevden kar edeceğim?
Şu an operasyon 108 TL. 108 TL ile satın aldığınızı düşünün. Tüm görevleri yaparsanız 100 yıldız elde ediyorsunuz. Her bir kırık diş kasasının ücreti 2 yıldız. 50 tane kasa alabiliyorsunuz. Kasanın fiyatı ise 6,25 TL civarı. Vergisiyle falan size 5.40 TL düşüyor. 50 tane kasa alıp hepsini satarsanız 270 TL elde ediyorsunuz. İlk başta 108 TL vermiştiniz, 270-108=162. 162 TL kar elde ediyorsunuz.
Ve bu sadece kasa ile elde ettiğiniz kar.
Kesin.
'15.hafta görevleri' diyor ve 4 tane görev var. 4 tane görevden kar edeceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.