Kırık İşlemci Pinli Anakart Kullanılır mı?

Haruncan04

Hectopat
Daha fazla  
Anakartı bugün bilgisayarcıdan aldım gayet temiz, orada test ettik bi' yarım saat falan sonra eve geldiğimde işlemci Pinlerinden iki tanesinin yok olduğunu gördüm, ya kırık ya da önceden kırılmıştı. Şimdi sorum şu olacak; kırık Pinli anakart görüntü verir mi? Verirse performans kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sözde “bilgisayarcı” dramı daha. Ülkemizde ki bilgisayarcıların durumu belliyken(illa ki adam gibi işini yapan vardır onları tenzih ederim.) hala oralardan bileşen alanlar var. Geçen gün kendim de denk geldim, Ki yakından tanıdığım bir bilgisayarcı kendisi. G3258 işlemciyi bu işlerden pek anlamayan bir çocuğa sözüm ona “ÜST DÜZEY” bir işlemci olarak tanıttı ve satmaya çalıştı. Dikkat edin böyle şeylere. Bilgisayarcı dediğin adamın elinde kaç yıldır var belki o anakart.

Soruna gelirsek verme ihtimali var. Fakat işlemci performansını düşürebilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı