Kırık kalp sendromu olan kız arkadaştan nasıl ayrınılır?

EnnerValenc1a

Centipat
Biz cikali 1 yil olacak 22 Aralıkta, kırık kalp sendromu varmış. En ufak üzülmesinde nefes alamıyor, bayılıyor. Tartışmamak için ayrılmak istiyorum. Ama bunu ona söyleyemiyorum, ne yapabilirim?

Nasıl ayrılınır ne kanka tavsiye istedim bu konuyla ilgili ne yapacağım diye başlığa ne girdiysem derdim odur niye değiştiriyorsunuz ki sonuna nokta koymayacağım moderatörler görsün diye

Son düzenleme:
Biz cikali 1 yil olacak 22 Aralıkta, kırık kalp sendromu varmış. En ufak üzülmesinde nefes alamıyor, bayılıyor. Tartışmamak için ayrılmak istiyorum. Ama bunu ona söyleyemiyorum, ne yapabilirim?

Nasıl ayrılınır ne kanka tavsiye istedim bu konuyla ilgili ne yapacağım diye başlığa ne girdiysem derdim odur niye değiştiriyorsunuz ki sonuna nokta koymayacağım moderatörler görsün diye.

Kırık kalp sendromu değildir o İlgi Ver Bana sendromudur?

Nasıl ayrılınır ne kanka tavsiye istedim bu konuyla ilgili ne yapacağım diye başlığa ne girdiysem derdim odur niye değiştiriyorsunuz ki sonuna nokta koymayacağım moderatörler görsün diye.

Bir anda kesme iliskiyi arkadas gibi davran geçiştir gitsin.

Nasıl ayrılınır ne kanka tavsiye istedim bu konuyla ilgili ne yapacağım diye başlığa ne girdiysem derdim odur niye değiştiriyorsunuz ki sonuna nokta koymayacağım moderatörler görsün diye
Söylemekten başka bir çaren yok. Kız, konuşma bittiğinde, "evet benden ayrılması makul ve bu konuda yapabileceğim bir şey yok" diyebilirse onu en az etkileyecek şekilde ayrılmış olursun.

Aslında buna gerek yok denilebilir ama empati yapmak, karşımızdaki insanın da duygularını önemsemek insanca olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı