Kırık monitör alınır mı?

Bütçe
1000

499659

Hectopat
Monitör
Lenovo r27-fc-30
Malum 2 ay sonra bayram bende monitör almak istiyorum. Güzel monitörler uçmuş fiyatı malum ucuz bir şey buldum. Lenovo Legion R27-FC-30 240Hz panelin bir taraf az kırık ama beni 1 2 sene idare etsin sonra ekran kırık paneli sağlam monitör alıp değiştireceğim. Fiyat 750 TL fatura ve garanti var jelatinleri de kutulu üstünde.

Screenshot_2024-12-20-17-18-52-899_com.sahibinden.jpg
IMG-20241217-WA0001.jpg
IMG-20241217-WA0000.jpg

Malum 2 ay sonra bayram bende monitör almak istiyorum. Güzel monitörler uçmuş fiyatı malum ucuz bir şey buldum. Lenovo Legion R27-FC-30 240Hz panelin bir taraf az kırık ama beni 1 2 sene idare etsin sonra ekran kırık paneli sağlam monitör alıp değiştireceğim. Fiyat 750 TL fatura ve garanti var jelatinleri de kutulu üstünde.

Eki Görüntüle 2378187Eki Görüntüle 2378188Eki Görüntüle 2378189
ileride sorun çıkarır mı bilmiyorum ancak kullanmak isterseniz çözünürlüğü düşürmeniz gerekecek, bu sayede kırık taraflarda görüntü oluşmaz, görseldeki arkadaş da öyle kullanıyor yan tarafları siyah.

Eki Görüntüle 2378187Eki Görüntüle 2378188Eki Görüntüle 2378189

HDMI girişli 60 Hz 1000 TL'lik bir monitör bile daha iyi olur bundan.

Ekranı değiştiriceğim diyorsunuzda değişim için ne kadar ücret vereceksiniz belli mi ? Belki monitörün sıfır fiyatına yakın fiyat çıkaracaklar ne malum ? Garantisi devam ediyor diyorsunuz ama demek ki kırılma sebebi kullanıcı hatası, öyle olmasa satan kişi gidip garantiye verir değişim veya tamir yaptırırdı. Siz garanti haricinde biyerde paneli yaptığınızda zaten ürün garanti dışı kalacak bu sefer.

Bunun yerine sağlam ama gerekirse VGA bir monitör tercih edip, dönüştürücü ile kullanmanız daha sağlıklı olur. Ekranı kırık monitör teknolojik atıktan başka bir şey değil. İçinde işe yarar ne varsa alınıp, gerisi hurdaya gider.

750-1000 TL civarına ikinci elden sıkıntısız VGA monitörler bulunabilir.

Ekranı değiştiriceğim diyorsunuzda değişim için ne kadar ücret vereceksiniz belli mi? Belki monitörün sıfır fiyatına yakın fiyat çıkaracaklar ne malum? Garantisi devam ediyor diyorsunuz ama demek ki kırılma sebebi kullanıcı hatası, öyle olmasa satan kişi gidip garantiye verir değişim veya tamir yaptırırdı. Siz garanti haricinde bir yerde paneli yaptığınızda zaten ürün garanti dışı kalacak bu sefer.

Paneli sağlam monitör alıp onun paneli takip kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı