Kırık monitör yapılabilir mi?

Swearr

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
367
Çözümler
1
Arkadaşlar, dün bir kaza yüzünden monitörüm ufak bir takla atmış olabilir. Bu monitörü götürsem ne kadar isterler, neyini yaparlar? Ne kadar masraf çıkartırlar?
 

Dosya Ekleri

  • IMG20231216091340.jpg
    IMG20231216091340.jpg
    180,4 KB · Görüntüleme: 47
Panel köşeden kırılmış. Tamiri olmaz, panel değişir. Markası modeli nedir?
 
Eğer monitörü 1 sene önce aldıysanız neredeyse bir monitör parası tutacaktır ama en doğru fiyatı servis verir arayıp iletişime geçin. Ama yaptırmak yeni bir üründen daha az maliyetli olacaktır.
 
Sadece yetkili servisine götürün. Fiyat isteyin. Tamir ücreti, monitörün şu anki fiyatının %60ına kadarsa tamir ettirin. Daha fazlaysa, hurda olarak satın.

Örnek Monitör 4.500 tamir ücreti 2700TL civarında çıkarsa yaptırılabilir. Ancak 3000TL ve üzerindeyse yaptırmak mantıksız olacaktır.
 
Sadece yetkili servisine götürün. Fiyat isteyin. Tamir ücreti, monitörün şu anki fiyatının %60ına kadarsa tamir ettirin. Daha fazlaysa, hurda olarak satın.

Örnek monitör 4.500 tamir ücreti 2700TL civarında çıkarsa yaptırılabilir. Ancak 3000TL ve üzerindeyse yaptırmak mantıksız olacaktır.

Yetkili servis olarak nereye götürebilirim Isparta da olacağını sanmıyorum.
 
Başka yerde, internet üzerinden bulduğunuz tamircilere giderseniz, aynı ekran ebatında kalitesiz panel takacaklardır. "Orijinal - Orijinal muadili - Lg panel - OEM" adı altında. Uygun fiyata gelir diye düşünürsünüz ama hem para verirsiniz hem de hesap makinesi ekranı gibi ekranınız olur :D dikkat edin aman.
 
Başka yerde, internet üzerinden bulduğunuz tamircilere giderseniz, aynı ekran ebatında kalitesiz panel takacaklardır. "orijinal - orijinal muadili - LG panel - OEM" adı altında. Uygun fiyata gelir diye düşünürsünüz ama hem para verirsiniz hem de hesap makinesi ekranı gibi ekranınız olur :D dikkat edin aman.

Yav kablolu kulaklık takmıyacağım bir daha.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı