Kırık MSI OPTIX MPG27CQ monitör ne kadara tamir olur?

Atilaydss

Hectopat
2021_09_10_01_16_10.jpg

Kaça tamir olur?

Eğer MSI servisinde tamir ettirilirse 200-300 doları gözünüzden çıkartın. 20 dolarlık panelden 250 dolar işçilik parası alıyorlar. Klavyeme sıvı dökülmüştü 15 20 dolarlık klavye için 300 dolar demişlerdi xd. HDD taktırma fiyatını sormuştum 350 TL dediler ona da...

Malesef tv ve monitörler de böyle bir üzücü durum var panel kırıldığında tv lerde monitörler de para etmiyor ve panel fiyatları pahalı olduğundan tamir yerine yenisi daha mantıklı birde servise gönderip yaptırdıktan sonra işin kargo kısmı var sağlam gelir mi gelmez mi oda bir soru işareti.

Sıfır ama kırık AOC monitörüm için hakem heyetlerinde 2 sene süründüm. Servis ürünün sıfır fiyatından da yüksek fiyat çekti. Onun için de ayrıca mahkemelerde uğraştım. Sonuç olarak elime çekici alıp monitörü parçaladım. Sakın bu işlere girmeyi düşünmeyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı