Kırık OBP ile tıp veya diş kazanmak mümkün mü?

Kısaca evden gitmem gerekiyordu. 22 ve 23'e çok yoğun şekilde hazırlanmıştım. Üniye farklı şehirde yurtta yks kasmaya gitmiştim.. Babam bilgisayar müh. okumamı istiyordu gönlü olsun diye bilgisayar müh. tercih ettim ama sınıf arkadaşlarımı görmedim dahi, amfiye bile gitmedim..
İlla tıp istiyorum diyorsan askeri tıp gelir fakat ben olsam diş hekimliği tercih ederdim.

İlla tıp istiyorum diyorsan askeri tıp gelir fakat ben olsam diş hekimliği tercih ederdim.
Askeri tıp tercih etmem zaten.. Çok doğuda olmadığı sürece tıpları yazacağım sıralamam yeterse. Yoksa sene başından beri ana amacım diş kazanıp gitmekti.. Ortalama bi diş hekimliği bile gelse yeter bana yani

Askeri tıp tercih etmem zaten.. Çok doğuda olmadığı sürece tıpları yazacağım sıralamam yeterse. Yoksa sene başından beri ana amacım diş kazanıp gitmekti.. Ortalama bi diş hekimliği bile gelse yeter bana yani
Tahminimce diş gelir ama sıralamaya kimse bir şey diyemez. Bence rahatlıkla 40k altına iner ama ne kadar net bir şey söylemek mümkün değil.

Kısaca evden gitmem gerekiyordu. 22 ve 23'e çok yoğun şekilde hazırlanmıştım. Üniye farklı şehirde yurtta yks kasmaya gitmiştim.. Babam bilgisayar müh. okumamı istiyordu gönlü olsun diye bilgisayar müh. tercih ettim ama sınıf arkadaşlarımı görmedim dahi, amfiye bile gitmedim..
Hocam bu sene sınav zordu sonuçlarınız nasıl geldi? Gerçekten bu seneki netlerinize yazık olmuş çünkü sınav zordu.

2022 - 75, 25 tyt/41,5 AYT - 122K.

2023 - 76, 25 tyt/64,25 AYT - 48k.

2024 - 97 tyt/66,75 AYT -?

Sonuçlar sırasıyla bu şekilde fakat 2024'te kırık OBP ile girdim 2023'te yerleşmiştim. OBP'm 73,65 ve kırık şu an...

En kötü diş 43 binle kapatmış. Ona bile razıyım sanırım bir sene daha hazırlanamam mental açıdan aşırı yorgunum.

Sizce yerleştirme sıralamam 43 binden iyi olabilir mi?

Umarım cevaplarsın çünkü çok merak ediyorum siralaman nasıl geldi? İstediğin bölüme yerleştin mi? İnşallah her şey istediğin gibi olmuştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı