belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Sizinki daha fena sanırım.Önce güneye doğru sonra kuzeye doğru çekip denedim olmadı. Sonra da sağ sol alt üste her açıdan denedim fakat kıpırdamadı bile.
Sizinki daha fena sanırım.Önce güneye doğru sonra kuzeye doğru çekip denedim olmadı. Sonra da sağ sol alt üste her açıdan denedim fakat kıpırdamadı bile.
Taktik olarak: Kuzey-güney taraflarına soktuktan sonra yukarı doğru ve sağa sola doğru kuvvet uygulayın.
Önce güneye doğru sonra kuzeye doğru çekip denedim olmadı. Sonra da sağ sol alt üste her açıdan denedim fakat kıpırdamadı bile.
Pinler yamulabilir dik bir aci ile cekmek daha dogru olur.
Hocam yüzük işi sıkıntılı orası daha çok ağrıtıyor.Pinler yamulabilir dik bir aci ile cekmek daha dogru olur.
Hocam isaret ve basparmakla mi cekmeye calisiyorsunuz? İsaret parmagini yuzuk gibi aparata sokun ve pinlere basip dik bicimde cekin.
Sizinki daha fena sanırım.
Yamulsa n'olacak? Düzeliyor onlar. Ben yamulttum 2 tane düzelttim, çalışıyor mu bakmadım ama.
Hocam yüzük işi sıkıntılı orası daha çok ağrıtıyor.
Hocam isaret ve basparmakla mi cekmeye calisiyorsunuz? İsaret parmagini yuzuk gibi aparata sokun ve pinlere basip dik bicimde cekin.
R.G.B hocamın yardımıyla satıcıya yazabilirsiniz.İade alırsınız, ayrıca beleşe , ve ? Basmayan bir klavyeniz olur.Yedek switchi taktım Z87'deki switchi söktüm taktım hiçbir türlü o tuş çalışmıyor. Bu arada zor çıkma sebebi switchlerden dolayı bence. Çünkü Z686'in yedek kırmızı switchini taktım onu da sökerken o üst pimi hemen büküldü ve zor çıktı. Sonra mavi Z87'nin switchini taktım Z686'e çıkartırken çok kolay hiç zorlanmadan çıktı. Her neyse alttan sağ üst çapraza doğru çekerseniz alt taraf kolay çıkıyor. Sonra da üst tarafı sökmek için sol alt çapraza doğru yatay şekilde çekin o da çıkıyor. Hem plastiği büktürecek kadar zorlamadı bu teknik.
Hocam backspace tuşunun sesi bir biraz fazlaydı geçen gün bi çıkarayım switch değiştireyim dedim anam ağladı ya..R.G.B hocamın yardımıyla satıcıya yazabilirsiniz.İade alırsınız, ayrıca beleşe , ve ? Basmayan bir klavyeniz olur.
@Bold Pilot konuyu okumana gerek yok, kaslıysan halledersin![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.