Kırık PS3 ile PSN'den oyun indirilir mi?

Jeff_Hardy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Merhaba, dün PS3'ümü hen ile 4.90 sürümünde kırdım, içine multiMAN ile birkaç oyun yükledim ve oynadım sorun yok.

Bugün mevcut PSN şifremi şans eseri buldum, hesabımda da daha önceden satın almış olduğum birkaç oyun vardı. Bunları cihaz kırıkken de yine Store'dan indirip hen modunu aktif etmeden oynayabilir miyim?

Not: Oyunları multiplayer olarak oynamıyorum.

Evet hocam Jailbreak'li PlayStation'a PSN'den indirdiğiniz oyunları hen aktif etmeden rahatça oynayabilirsiniz 😀

Teşekkür ederim. Peki hen aktifken PSN'e giriş yapmak bir sıkıntı yaratır mı? Eğer sadece giriş yapmak dahi PSN'den ban sebebiyse Auto Login'i kapatayım.

Hocam yıllardır kullanıyorum şu şekil ban falan yemedim o ban muhabbeti eskiden vardı şimdi Sony konsolu fazla takmadığı için banlamıyor.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.Bir sıkıntı çıktı,dün geceden PSN'den oyunları indirmeye başlamıştım,bu sürede HEN kesinlikle açık değildi.İndirilen oyunların kurulum dosyasının normalde Oyunlar kısmına gitmesi lazım,daha sonra oradan oyunları kuruyoruz fakat oyunlar indirildikten sonra yok olmuş.Yani inen oyun hiçbir yerde görünmüyor uçup gidiyor,aynı zamanda diskte de yer kaplıyor mu bilmiyorum.Özetle oyunlar iniyor ancak indikten sonra nereye gidiyor bilmiyorum hiçbir yerde bulamadım,neredeler bunlar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı