RPCS3 ile Kırık PS3 oyunları oynanabilir mi?

Arkadaşlar konuyu hortlatayım. Bu işlem hakkında nette yeterli bilgi bulamadım ve eldekiler ile yapmaya karar verdim ve 1 TB dolusu oyun tamamen silindi :)

Bu işe girişecek arkadaşlara önerim; Girmeyin :)

PC ve PS üzerindeki HDD formatları birbirleri ile uyumsuz. Dolayısı ile PS3 üzerindeki HDD'yi PC ye takma ve oyunları RPSC3 ile kullanma şansımız yok. Belki taşınabilir HDD kutusu içine PS3'ten sökülen HDD takılarak denenebilir. Ancak cortex47 arkadaşımızın dediği gibi RPSC3 PC'yi cidden zorluyor.

Deneyimlerimden aktarabileceğim, RPSC3 yalnızca PS3 için çıkarılmış oyunları oynamak için belki kullanılabilir. Ve alacaksanız FAT kasa PS3 asla almayın :)

Hayırlı Ramazanlar Dilerim. Saygılarımla,

Üzüldüm okuyunca :) Bunu konuşalı olmuş bayağı. Fat32 beni bir miktar ümitlendirmişti ama işte şöyle bir durum var ki ikisi birbirinden ayrı işletim sistemleri Windows ve PS3. Bu arada şimdi aklıma geldi nedense, Linux dağıtımları genelde çok daha kapsamlılar Windows'a oranla, silinmemiş olsaydı bir Linux dağıtımı yardımıyla belki alınabilirdi içinden oyunlar. Ama dediğim gibi RPSC3'ü daha rahat çalıştırabilen bir cihazınız olursa/olduğunda zaten Multiman için de bilgisayara indirip sonrasında PS3'e atılıyordu oyunlar, yine indirilip oynanabilir RPSC3 içinde. Bu da tahmin gerçi kendim denemedim hiç. Performans sorununu izlediğim videolarda görmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı