Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #21 Kemânkeş- dedi: Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın? Genişletmek için tıkla... OEM Key'ler hurda laptopların üzerinden sökülür. Sen bana asıl PS kırmak nasıl yasal oluyor onu söyleyebilir misin?
Kemânkeş- dedi: Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın? Genişletmek için tıkla... OEM Key'ler hurda laptopların üzerinden sökülür. Sen bana asıl PS kırmak nasıl yasal oluyor onu söyleyebilir misin?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #22 Kemânkeş- dedi: Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın? Genişletmek için tıkla... Sahte demeyelim yasa dışı diyelim sonuçta 1200 TL olan yazılımı 40 TL'ye almak iyi bir şey değil.
Kemânkeş- dedi: Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın? Genişletmek için tıkla... Sahte demeyelim yasa dışı diyelim sonuçta 1200 TL olan yazılımı 40 TL'ye almak iyi bir şey değil.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Aralık 2020 #23 Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet root atma maskesiyle paralı oyunların hepsini ücretsiz alma. Aynı sahte Windows 10'u OEM Key maskesiyle almak gibi. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Evet root atma maskesiyle paralı oyunların hepsini ücretsiz alma. Aynı sahte Windows 10'u OEM Key maskesiyle almak gibi. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #24 Kırık olanlardan almaya çalış, PS2 oyunlarını dahi oynayabilirsin. Tek sıkıntısı Online oynayamazsın. Kasma Falan'da olmuyor.
Kırık olanlardan almaya çalış, PS2 oyunlarını dahi oynayabilirsin. Tek sıkıntısı Online oynayamazsın. Kasma Falan'da olmuyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #25 poorfredo dedi: Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu yasal olmadığı gerçeğini asla değiştirmeyecek.
poorfredo dedi: Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu yasal olmadığı gerçeğini asla değiştirmeyecek.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Aralık 2020 #26 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama bu yasal olduğu gerçeğini asla değiştirmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam da sen herkes orijinal alsın diyorsun. Bu ülkenin evlatları şu Allahın forumuna bile giremiyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama bu yasal olduğu gerçeğini asla değiştirmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam da sen herkes orijinal alsın diyorsun. Bu ülkenin evlatları şu Allahın forumuna bile giremiyor.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #27 poorfredo dedi: Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor. Genişletmek için tıkla... Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz.
poorfredo dedi: Parası olmayan ne yapsın? Sanki herkes de Windows 10'a 900 lira veriyor. Genişletmek için tıkla... Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 6 Aralık 2020 #28 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sen bana asıl PS kırmak nasıl yasal oluyor onu söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile korsan aynı şey değildir. Gabe Newell dedi: Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi yasanın dışında olduğunu açıkladığınız takdirde ben de açıklamasını yaparım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sen bana asıl PS kırmak nasıl yasal oluyor onu söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile korsan aynı şey değildir. Gabe Newell dedi: Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi yasanın dışında olduğunu açıkladığınız takdirde ben de açıklamasını yaparım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #29 poorfredo dedi: Tamam da sen herkes orijinal alsın diyorsun. Bu ülkenin evlatları şu Allah'ın forumuna bile giremiyor. Genişletmek için tıkla... Ben herkes orijinal alsın demedim. Parası olan orijinal alsın, parası olmayan üç kağıtçılara azcık para vermektense korsan yüklesin daha iyi.
poorfredo dedi: Tamam da sen herkes orijinal alsın diyorsun. Bu ülkenin evlatları şu Allah'ın forumuna bile giremiyor. Genişletmek için tıkla... Ben herkes orijinal alsın demedim. Parası olan orijinal alsın, parası olmayan üç kağıtçılara azcık para vermektense korsan yüklesin daha iyi.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Aralık 2020 #30 Gabe Newell dedi: Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan mutlu olmayı hak etmiyor, sen şu an bunu kastediyorsun. Tamam, ama sen onun yerinde olsaydın bunları söyleyemezdin!
Gabe Newell dedi: Düşünceniz ilginç yani paramız yok diye gidelim yasa dışı olan ucuz Windows Keylerinden alalım diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan mutlu olmayı hak etmiyor, sen şu an bunu kastediyorsun. Tamam, ama sen onun yerinde olsaydın bunları söyleyemezdin!