Kırık PS3 vs. orijinal PS3

Peki kırmak ne işe yarıyor açıklar mısın?
Desteği kesilen bir konsolun, üretimi durduğundan mütevellit ulaşması zor oyunlarına ulaşmaya yarıyor. Ayrıca konsolun tüm özelliklerine erişmenize de olanak sağlıyor.

Nasıl ulaşılıyor oyunlara? (PS3 sahibi olduğumdan söylüyorum.)
Aşağıdaki rehberi uygulayın. Daha sonra kırık oyunları yükleme işlemine internetten ulaşabilirsiniz.

PS3'ü aşağıdaki oyunları tek bir konsolda oynamak için almayı düşünüyorum. Maddi nedenlerden dolayı kırık PS3 almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum? Kırık PS3'te donma kasma ya da oyunlarda hata tarzında problemlerle çok karşılaşır mıyım?

• God of War 1.
  • God of War 2.
  • God of War 3.
  • God of War: Ghost of sparta.
  • God of War: Ascension.
  • God of War: Chains of olympus.
  • Uncharted: Drake's fortune.
  • Uncharted 2: Among thieves.
  • Uncharted 3: Drake's deception.

Ben kendi PS3 cihazımı kırdım hen ile fakat bir problem yaşamadım. Oyunları direkt oynayabiliyorum hatta kırarken Online oyunları gözden çıkarmıştım ama ilginç bir şekilde Online'da oynayabiliyorum FIFA Battlefield gibi oyunları.

Ben kendi PS3 cihazımı kırdım hen ile fakat bir problem yaşamadım. Oyunları direkt oynayabiliyorum hatta kırarken Online oyunları gözden çıkarmıştım ama ilginç bir şekilde Online'da oynayabiliyorum FIFA Battlefield gibi oyunları.
Sony tarafından fark edilirse sunuculardan ban yersiniz, tabi hala ilgileniyorlarsa.

PS3'ü aşağıdaki oyunları tek bir konsolda oynamak için almayı düşünüyorum. Maddi nedenlerden dolayı kırık PS3 almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum? Kırık PS3'te donma kasma ya da oyunlarda hata tarzında problemlerle çok karşılaşır mıyım?

• God of War 1
  • God of War 2
  • God of War 3
  • God of War: Ghost of Sparta
  • God of War: Ascension
  • God of War: Chains of Olympus
  • Uncharted: Drake's Fortune
  • Uncharted 2: Among Thieves
  • Uncharted 3: Drake's Deception

• God of War 1
  • God of War 2
  • God of War 3
  • God of War: Ghost of Sparta
  • God of War: Ascension
  • God of War: Chains of Olympus
  • Uncharted: Drake's Fortune
  • Uncharted 2: Among Thieves
  • Uncharted 3: Drake's Deception
Oyunları yükleyip satayım mı kardeşim sana
😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı