Kırık PS4 Pro Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Naim ACAR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum dolar oldu 4.30 PC fiyatları yükseldi. Sizce PS4 Pro kırık alınır mı yaklaşık 2200 TL gibi bir fiyatı var ve 2018 oyunları hariç hepsini indirip oynayabilirim. Sizce alınmalı mı? Alınmamalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim merak ettiğim moderatör bu konuyu nasıl onayladı? PS kırdırmak illegal değil mi? Şimdi kırık olanı al desem, seni illegal bir şeye yönlendirmiş olmaz mıyım?
Ben senin dediğini anladım ama haksızmıyım sen söyle zoruna gitmezmi oyuna para vermek?
Bu kadar pahalı oyunlara zaten para vermiyorum Steam yaz indirimlerini bekleyip makul fiyatlara satın alıyorum, bu arkadaş da 2. el olarak oyunu alıp kullanabilir. Ama gidipte ben oyunların hiçbirisine 1 TL bile vermem gibi saçma sapan bir şey de söylemiyorum. Oyunu yapan kişiyi de düşünmek gerekiyor.

Kırılma işlemi de olsa korsan işleme girer. Benim tavsiyem ne olursa olsun PS olmamanız yönünde. En büyük sebepleri faşist fiyata satılan oyunlar ve PS Plus saçmalığı. Ben PC almanızı öneririm.

Ha paran yoksa korsana başvurmak yerine oynamamak daha etiktir.

Benim merak ettiğim moderatör bu konuyu nasıl onayladı? PS kırdırmak illegal değil mi? Şimdi kırık olanı al desem, seni illegal bir şeye yönlendirmiş olmaz mıyım?
Artık PS kırılma durumları da korsana girecek. Mesajınızda sonuna kadar haklısınız. Teşekkürler.
Ondan sonrada al cezayı ilginç bir forum.
Dedi ve cezasını almadı. Ancak sizin bu mesajınız gereksiz mesajlar kategorisine girer. Yine de bu sefer sözlü uyarı yapmalıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı