Telefonumun iç ekranı kırıldı. Ekran tamamen gözükmüyor. Vysor uygulamasını denedim fakat USB hata ayıklama telefonumda açık olmadığı için açılmadı. Başka türlü açabilmem mümkün müdür?
USB hata ayıklaması açık olmayan birisi bootloaderı açmamıştır %99 ihtimalle.Fotoğraf almak için istiyorsan bootloader kilidi açıksa TWRP flashlayip veri alabilirsin veya OTG üzerinden klavye baglarsan bir şekilde
Yazıları okuyan zimbirti ile alabilirsin diye tahmin ediyorum. En kotu telefoncu halleder ama 500 kağıdını alır.
fastboot modu low-level bir yazılım atma modu olduğu için çalışmaz, yani fastboot üzerinden adb ile dosya alamazsınızHocam eğer cihazda hdmi ile görüntü alabiliyorsaniz bir monitöre bağlayıp klavye mouse ile halledebilirsiniz
Alternatif olarak cihazı fastboot moduna alip adb uzerinden de alabilirsiniz sanirim
Ben alınabiliyor diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormusum demek kifastboot modu low-level bir yazılım atma modu olduğu için çalışmaz, yani fastboot üzerinden adb ile dosya alamazsınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.