MSI RX 6700 XT 12GB Mech için ne kadar ödeme yapılmalı?

Particle Cannon

Hectopat
Bir Tanıdığımdan Temiz kullanıldığını bildiğim MSI RX 6700 XT Mech kartı satın alacağım.
Tahminen piyasası nedir ve ne kadar ödeme yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Tanıdığımdan Temiz kullanıldığını bildiğim MSI RX 6700 XT Mech kartı satın alacağım.
Tahminen piyasası nedir ve ne kadar ödeme yapılmalı?
8500TL çünkü ucuz bir kasa MSI Mech. Ventus ne ise AMD hali.
3 fanlı güzel kasalar ise 9-10 bin TL ederi oluyor. Param Güvende ile.

Hocam çift fanli + coil whine MSI modellerde daha çok oluyor diyorlardı ve soğutması da çok iyi değilmiş. Ben Sapphire Nitro + aldım 2 hafta önce 9300TL'ye pg ile içi açılmamış. Elden falan alırsanız 8500 bandında bulursunuz.

İ5 14600KF ile kullanacağım kart günümüzde yeterli olur mu sizce ?
Oynadığınız oyuna bağlı, YouTube'ta test videolarına bakıp fikir alabilirsiniz hocam. Sonuçta ne kadar para okadar köfte.

14600KF ile daha güçlü kartlar tabi daha ideal olur ama Online için veya bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok.

Oynadığınız oyuna bağlı, YouTube'ta test videolarına bakıp fikir alabilirsiniz hocam. Sonuçta ne kadar para okadar köfte.

14600KF ile daha güçlü kartlar tabi daha ideal olur ama Online için veya bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok.
Kartı tanıdıktan alacağım için temiz olduğuna eminim dışarıdan 2. el genelde tercih etmiyorum.
B580 Titan için ne söylersiniz fiyatı iyi uzunca süre güncelleme desteği alacaktır muhtemelen.

Kartı tanıdıktan alacağım için temiz olduğuna eminim dışarıdan 2. el genelde tercih etmiyorum.
B580 Titan için ne söylersiniz fiyatı iyi uzunca süre güncelleme desteği alacaktır muhtemelen.
Oyuna, tarihe göre RX 6700XT ile kapışıyor, geçiyor veya zayıf oluyor.
Değişken bir kart.

Param Güvende varken doğrusu 2.el almak rahat oluyor. Sonuçta sıkıntı olursa direk iade ediyorsunuz.

Oyuna, tarihe göre RX 6700XT ile kapışıyor, geçiyor veya zayıf oluyor.
Değişken bir kart.

Param Güvende varken doğrusu 2.el almak rahat oluyor. Sonuçta sıkıntı olursa direk iade ediyorsunuz.
Anladım performansları birbirine yakınsa hiç ona bakmayayım tahminen 6700XT için 5k bandında ödersem F/P en mantıklısı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı