Kırık vs orijinal PS4

PS4 eski model bir uçak şu anda. Ha ben de almayı düşünüyorum orası ayrı ama kesilikle kırık alınmalı. PS Store fiyatları ortada, PS Plus fiyatları ortada. Kırık cihaz da Türkçe yama da kurarsın.

PlayStation 4 Pro almak istiyorum sizce orijinal mi almalıyım kırık mı?

Ben olsam kırık alırdım, şu an elimde PS 4 var ancak oyun yok RDR 2'yi 3 defa bitirdim fisa 20 oynuyorum hala. Bundan bahsetmem kurallara aykırımı bilmiyorum eğer yasaksa uyarın ama bazı sitelerde veya Instagram sayfalarında offline hesaplar satılıyor mantık şu 300 TL'ye God of War alıyorsun sana içinde bir sürü oyun + God of War olan bir hesap veriyorlar o hesaba PS4'ten giriş yapıp ayarlardan bir şeyler yapıyorsun ve tüm oyunları indirmeye alıp kendi hesabına geri geçiyorsun. Oyunları indirip oynuyosun ama oyunları silersen tekrar indiremiyosun ve o hesaba geri giriş yapamıyorsun. Ne kadar güvenli bilmiyorum ama bu yöntemle birkaç oyunu bir oyun parasına oynadım ancak dediğim gibi bir kez silindi mi daha geri yükleyemiyosun PS4 üne ban atabiliyorlar ve verdikleri hesapta bir problem çıkarsa paranı bazen geri alamıyorsun. Şahsen oyun almak için hep indirim bekliyorum ama artık indirimli fiyatlarla bile ancak 1 oyun alınabiliyor ve o bile zorluyor insanı en iyisi ya kırık almak ya da Xbox almak Game Pass daha avantajlı bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı