Kırılamayan PS3'lere JailBreak işlemi - PS3Xploit V3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam PS3Xploit'li cihaza büyük boyutlu PKG dosyaları indirmek ve yüklemek uzun zaman almaz mı? Bunun kısa bir yolu var mı?
Zira oyunların çoğunun boyutu büyük.

Psndl.net sitesini PS3 sistemde açıp yükleyebilirsiniz. Böylece FTP paylaşımı vs. gibi şeylerle uğraşmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
psndl.net sitesini PS3 sistemde açıp yükleyebilirsiniz. Böylece FTP paylaşımı vs. gibi şeylerle uğraşmazsınız.
Misal GTA 5 gibi büyük boyutlu bir PKG yükleme ekranı gereksiz çok uzun sürmez mi?

Misal GTA 5 gibi büyük boyutlu bir PKG yükleme ekranı gereksiz çok uzun sürmez mi?

Dostum o tür oyunları PKG Linkler programı ile atıyorsunuz.

Zaten FTP ile atamazsınız. Çünkü FTP portu ":21" açamazsınız. Çünkü yazılım kırık değil. Ama PKG Linker ile atabilirsiniz. İndirme konusunda birşey diyemem. Ama oyun atma ve yükleme konusunda PKG Linker ile yapacaksınız. Birde RAP ile lisansladıktan sonra oyunu yüklemeniz lazım.

Youtube'de PKG Linker yazarsanız görürsünüz. Burada anlatamam. Yasak .
Hocam, peki MinVerChk sonucunda çıkan Firmware'i mi atacağız cihaza? Yoksa tüm sürümlerde çalışır mı?

MinVerChk; sonucuna göre kırılabilir mi kırılamaz mı olduğunu kontrol etmek için kullanılan bir uygulama.

Eğer sonuç: 3.55 ve daha düşük ise CFW yüklenebilir.
Eğer sonuç: 3.56'dan yüksek ise CFW kuramazsın. Bu dediğim yöntemi kullanarak kopya oyun çalıştırabilirsin.
Hocam PS3Xploit'li cihaza büyük boyutlu PKG dosyaları indirmek ve yüklemek uzun zaman almaz mı? Bunun kısa bir yolu var mı?
Zira oyunların çoğunun boyutu büyük.

Kablosuz bağlantıyla, dediğiniz doğru. Çok uzun sürer oyun kopyalamak.

Ama: PC => MODEM <= PS3

Bağlantıları ethernet(CAT6) kablosu ile yaparsanız 5 dakika gibi bir sürede tüm oyunları atarsınız.

Usta ben dediklerini yaptım ACT / IDPS Dumper'ı başlat giriyorum işlem sonunda yeşil olmuyor yardın edersen sevinirim
ACT / IDPS Dumper'ı başlat başlat diyorum sonunda kırmızı oluyor yeşil olması gerekiyor nerde hata yapıyorum yardım edebilirmisin

Tüm çerezleri ve geçmişi sil. Sildikten sonra yuvarlak tuşuna basıp tarayıcıdan çıkın. Tekrar açın.

Bu arada PS3XPLOIT.COM'u ve IDPS Dumpter'ı favorilere ekleyin. Ve tekrar deneyin.

ustam psnetworkden kaydol dediğimde sistem güncellemelisiniz diyor benim sistem 4.82 orada ne yapmamız lazım

@Furkan17TR bu işlemi ben yapabilir miyim ? Yoksa çip falan mı takılması gerekiyor ?
Diyelim ki oyun yüklettirmek istiyorum. Herhangi bir playstation cıya götürsem onlarda bu şekilde mi işlem yapacaklar oyun yüklemek için ? Veya onlar diğer ps3 ten yedek alıp buna o yedeğimi kurcaklar ?

PS Kafe (BAKKAL )'de ki abilerimizin kırık PS3'lerinden sana oyun atacaklar. Bu işlem ile uğraşmazlar.

Bu şekilde yap derdim ama 4.83 güncellemesi ile kırma ve oyun yükleme yöntemi kapatıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…