Kırılan PS3 eski haline döndürülebilir mi?

Makaleler
12
Daha fazla  
Benim eskilerden bir PS3'üm vardı. Artık kullanmadığım için kardeşime vermiştim. Kardeşimin arkadaşı da buna gel oyun yükleyelim demiş. Kardeşim de gitmiş. Bu PS3'ü kırmış, korsan oyun yüklemiş. Süperslim PS 3'ü nasıl kırdıklarını bilmiyorum. Multiman mı ne öyle bir uygulamadan kırmışlar. Şimdi ben bunu tam satacaktım ama kırık PS3'ün pek alıcısı olmaz. Benim bunu eski kırık olmayan haline çevirmemin bir yolu var mı?

Bence kırık daha rahat satabilirsiniz çünkü çoğu teknoloji mağazasında sıfır PS3 oyunu kalmadı bile, ben mesela kırık aradım özellikle oyunla uğraşmamak için.

Benim eskilerden bir PS3'üm vardı. Artık kullanmadığım için kardeşime vermiştim. Kardeşimin arkadaşı da buna gel oyun yükleyelim demiş. Kardeşim de gitmiş. Bu PS3'ü kırmış, korsan oyun yüklemiş. Süperslim PS 3'ü nasıl kırdıklarını bilmiyorum. Multiman mı ne öyle bir uygulamadan kırmışlar. Şimdi ben bunu tam satacaktım ama kırık PS3'ün pek alıcısı olmaz. Benim bunu eski kırık olmayan haline çevirmemin bir yolu var mı?
Hocam sony sitesinden en güncel sürümü yükleyip flash diske attıktan sonra PS3'ün en sağ portuna takıp yazılım güncellemesine tıklayın.

Hocam eskiden bu konu hakkında acı bir tecrübe edindim bende PS3 fat 80 GB makine var. Zamanında bir tane HDD kutusu satın almıştım PS3 içindeki HDD'yi söküp harddisk kutusuna taktım ve PC'ye bağladım oyun yüklemek için fakat nafile PC sürekli olarak HDD'yi biçimlendirmemi istiyordu bende yanlışlıkla biçimlendirmiştim. HDD'yi PS3'e geri taktığım zaman PS3 işletim sistemini kendi kendisine yükledi ve makine orijinal oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı