Kırılan Samsung CF390 Monitör Tamiri

Makerweddy

Hectopat
Arkadaşlar monitötüm yere düştükten sonra plastik tarafı kırılmıştı ama çalışıyor ve panelde sıkıntı yoktu. Sonra monitöru taşırken o kırık plastik parçaya baskı yapılması sonucunda paneldeki pikseller kırıldı. Panelın 4'te 1 tamemen simsiyah ve kullanılamaz halde. Ürünün garantisi bitti, tamiri için ne yapmalıyım? Maliyeti ne kadar olur? Ürün curved olduğu için biraz korkuyorum tamir konusunda.
Şmdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitötüm yere düştükten sonra plastik tarafı kırılmıştı ama çalışıyor ve panelde sıkıntı yoktu. Sonra monitöru taşırken o kırık plastik parçaya baskı yapılması sonucunda paneldeki pikseller kırıldı. Panelın 4'te 1 tamemen simsiyah ve kullanılamaz halde. Ürünün garantisi bitti, tamiri için ne yapmalıyım? Maliyeti ne kadar olur? Ürün curved olduğu için biraz korkuyorum tamir konusunda.
Şmdiden teşekkürler.
Plastik kısım dediğiniz yer tam olarak neresi? Ayrıca bu monitör curved, haliyle tamiri ürünle aynı fiyata ulaşır diye düşünmekteyim. Lütfen biraz daha bilgi verin.

Resimde gözüken üst sol kısımdaki plastik kırıldı ondan sonra o kırık bölgeye yapılan baskı sonucunda pikseller bozuldu ekranın 5 te 1 lık kısmı çalışmaz hale geldi.
Teşekkürler...

Dosya Ekleri

• canvas.png
    canvas.png
    1 MB · Görüntüleme: 153
Hepinize teşekkür ediyorum tamircilerin pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum çünkü bu curved panellerin muadilleri çok zor bulunuyor artık gitti yapcak birşey yok...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı