X'te sunulan bir performans sıralamasına göre Snapdragon 870-888 arasında kalan bir işlemci.Google'dan arttığında hiçbir şey çıkmadı.
Antutu puanları pek sağlıklı değil. 3DMark ve Geekbench yapın en iyi karşılaştırma için.@He stole my money bende MatePad 11.5s var AnTuTu V11 testini yaptım sonuç bu şekilde ciddi anlamda beklediğimden yüksek geldi sonuç. Snap 7 G4 Snap 7 G1 arasında bir puan alıyor.
AnTuTu score: 1092572
hocam yaptım sonuçlar şu şekildeAntutu puanları pek sağlıklı değil. 3DMark ve Geekbench yapın en iyi karşılaştırma için.
7 Gen 1'den çok daha yüksek. G4 ile yakın performansı var. Dimensity 8100 ile yakın birde.hocam yaptım sonuçlar şu şekilde
7 gen 1'den çok daha yüksek. G4 ile yakın performansı var. Dimensity 8100 ile yakın bir de.
Sayılabilir, bu fiyatta tabi daha güçlü modeller vardı. Honor Pad V9 gibi.Hiç kaynak yoktu internette kör dalış yapıp aldım MatePad 11.5s i sonuçlar makul geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.