Kirli klavye hasta yapar mı?

Saçma bir konu bazı cevaplar konuyla orantılı derece de saçma çoğu cevap yardım etmeye yönelik yardım etmek istiyor ama konu sahibinin cevapları troll'e yatkın . Elim acıyor klavye tuşlarını sökemiyorum demişsin reçel yerken bize mi sordun. Adamlar söylemiş klavye tuşlarını sök temizle hastalık kapabilirsin demişler hala yok elim acıyor yok şöyle yok böyle. Allah aşkına elin acıyorsa buradakilerin nasıl bir yardımı dokunacak sana gelip evinde onlar mı sökecek tuşları konu gereksiz zaten üstüne iyice gereksiz yerlere çekiliyor. İnsanların boşuna zamanını çalmayın böyle gereksiz bir şey için , bilmiyorsanız nasıl temizlendiğini düzgün sorular sorun, sonra birgün ihtiyacınız olur kimse cevap vermez.
 
Hepsini temizleyin bezelye kalsın, bezelye nedir? Öncelikle, yemek yerken ağzınızı kapatmanız iyi olur gibi. Onun dışında konu, klavye nasıl temizlenir mi? Yoksa, sağlık ile mi ilgili? Gece, gece enteresan mevzular.
 
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi içinde karıca geziyor pirinç, ekmek kırıntısı, reçel, bezelye falan var. Bir sorum daha olacak hamam böceği gelir mi? İlaç falan sıkmam gerek mi klavyeye?

Hamam böceği derken? Hamam böceğini geçin gergedan bile çıkabilir temizleyin o klavyeyi.
 
Saçma bir konu bazı cevaplar konuyla orantılı derece de saçma çoğu cevap yardım etmeye yönelik yardım etmek istiyor ama konu sahibinin cevapları Troll'e yatkın. Elim acıyor klavye tuşlarını sökemiyorum demişsin reçel yerken bize mi sordun. Adamlar söylemiş klavye tuşlarını sök temizle hastalık kapabilirsin demişler hala yok elim acıyor yok şöyle yok böyle. Allah aşkına elin acıyorsa buradakilerin nasıl bir yardımı dokunacak sana gelip evinde onlar mı sökecek tuşları konu gereksiz zaten üstüne iyice gereksiz yerlere çekiliyor. İnsanların boşuna zamanını çalmayın böyle gereksiz bir şey için, bilmiyorsanız nasıl temizlendiğini düzgün sorular sorun, sonra bir gün ihtiyacınız olur kimse cevap vermez.

Hocam şuna bir açıklık getireyim klavyemdeki tuşlar zor sökülüyor sökmek için zorlamak gerek zorlayınca da tuşların kenarları elime batıyor ve gün boyu acıyor. Sabah olunca temizlemeyi deneyeceğim.
 
Hocam şuna bir açıklık getireyim klavyemdeki tuşlar zor sökülüyor sökmek için zorlamak gerek zorlayınca da tuşların kenarları elime batıyor ve gün boyu acıyor. Sabah olunca temizlemeyi deneyeceğim.

Tuşları sökmek için, ince uzun mümkünse sert plastik, yoksa metal bir obje kullanabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı